Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 103  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^nfa_un_entry 0002339 xxxk^"
  1. Conservation of time-based media art. 1st publ. London ; New York : Routledge, Taylor & Francis Group, 2023. xxiv, 554 s. Routledge series in conservation and museology. ISBN 978-0-367-46042-6.
  2. HOROVÁ, Iva. Archiv, který nebyl : sto let pokusů o národní zvukový archiv. Vyd. 1. Praha : Národní muzeum, 2022. 212 s. Další autoři: Petr Bakla, Petr Ferenc, Vít Holeček, Michal Hora, Eva Ješutová, Markéta Kabelková, Matěj Kratochvíl, Martin Mejzr, Mojmír Sobotka, Bohuš Získal. ISBN 978-80-7036-701-8.
  3. CHION, Michel. Hlas ve filmu. Z francouzského originálu .. přeložil Josef Fulka. Praha : Nakladatelství Akademie múzických umění v Praze, 2020. 180 s. ISBN 978-80-7331-209-1.
  4. Národní filmový archiv. Film sound and music : preservation, restoration, presertation : workshop : 17-18.10.2019, Ponrepo cinema, Prague. [6] s.
  5. MOJŽIŠ, Peter. Priestorový zvuk - realizácia zvukového environmentu. 1. vyd. Bratislava : Vysoká škola múzických umení v Bratislave, 2015. 116 s. Edícia VŠMU ft. ISBN 978-80-89439-77-5.
  6. SYROVÝ, Václav. Hudební zvuk : příspěvek k teorii zvukové tvorby. 2. dopl. vyd. Praha : Akademie múzických umění v Praze, 2014. 317 s. Akustická knihovna Zvukového studia Hudební fakulty AMU, 9. ISBN 978-80-7331-161-2.
  7. BEAUCHAMP, Robin. Designing sound for animation. 2nd ed. New York ; London : Taylor & Francis Group, 2013. xxviii, 194 s. ISBN 978-0-240-82498-7.
  8. HAINGE, Greg. Noise matters : towards an ontology of noise. 1st publ. New York ; London ; New Delhi ; Sydney : Bloomsbury, 2013. 296 s. ISBN 978-1-4411-6046-1.
  9. HŮRKA, Miloslav - VÍTEK, Ivo - FOLVARČNÝ, Jiří. O zvuku v českém filmu : vzpomínky filmaře. [koncepce a odborná spolupráce: Věra Líznerová-Steklá, Ivo Vítek, Jiří Folvarčný]. Písek : Filmová akademie Miroslava Ondříčka v Písku : Praam, 2012. 189 s. ISBN 978-80-86616-31-5.

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.