Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Nakladatel = "Vladimír Orel"
  1. NázevFilm ve 20. století
    Podnázevvýňatek z díla Dvacáté století: co dalo lidstvu
    Výsledky práce lidstva XX. věku
    Část.dok.díl 7.. Nové směry a proudy
    Aut.údajeOtto Rádl
    Autor Rádl Otto (1902-1965)
    Vyd.údaje Praha : Vladimír Orel, 1934
    Fyzický popis- [111] s.: il., portréty
    ISBN(Váz.)
    Druh dok.ADF - Dějiny filmové
    Databázexxxk - Knihy
    Odkazy (1) - Knihy
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    II-150-B0035837FONDHRADpouze prezenčně
    II-150-C0036041FONDHRADpouze prezenčně
    II-1500000742FONDHRADpouze prezenčně
  2. NázevBachantka a jeptiška
    Podnázevromán
    Část.dok.[Díl] 1
    Aut.údajeRobert Hichens; [přeložil K. Weinfurter]
    Autor Hichens Robert Smythe (1864-1950)
    Vyd.údaje Praha : Vlad. Orel, 1931
    Fyzický popis- 326 s.
    EdiceKniha všem sv. 75
    ISBN(Váz.)
    Druh dok.ABE - Beletrie
    Databázexxxk - Knihy
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    18996/10032280FONDHRADpouze prezenčně
  3. NázevMister Whisky můj soupeř
    Podnázevromán
    Aut.údajeLucio d'Ambra; [přeložil Jaroslav Skalický]
    Autor D'Ambra Lucio (1880-1939)
    Další autoři Skalický Jaroslav (1867-1947)
    Vyd.údaje Praha : Vladimír Orel, 1931
    Fyzický popis- 257 s.
    EdiceKniha všem sv. 74
    ISBN(Váz.)
    Druh dok.ABE - Beletrie
    Databázexxxk - Knihy
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    249120052446FONDHRADpouze prezenčně
  4. NázevDvacáté století
    Podnázevco dalo lidstvu
    výsledky práce lidstva 20. věku
    Část.dok.Díl 2.. Příroda a člověk
    Další autoři Šoler Kliment (1904-) Rádl Otto (1902-1965)
    Vyd.údaje Praha : Vladimír Orel, 1931
    Fyzický popis- 594 s.: il.
    ISBN(Váz.)
    Druh dok.ADF - Dějiny filmové
    Databázexxxk - Knihy
    Odkazy (1) - Knihy
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    II-1320000587FONDHRADpouze prezenčně


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.