Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Rok vydání = "19550429"
  1. NázevPřehled nových filmů
    Roč. a čísloČ. 16, 1955
    Vyd.údaje 19550429
    ISSN0015-1645
    Druh dok.BFI - Periodika filmová
    Databázexjcp - PERIODIKA - Přijatá čísla
    Odkazy - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    - PERIODIKA - Svázaný ročník periodika
    (8) - ČLÁNKY
    Obsah Žula / FH - Nová těžní věž / -n- - Nový Minsk / -n- - Za zdravé a chutné potraviny / FH - Květy na látkách / -ves- - Poslední hodiny / -jr- - Jan Hus / -jv- - Pojedeme do Suchumi / FH
    nerozpoznán

    nerozpoznán

  2. NázevJan Hus
    Aut.údaje-jv-
    Autor -jv-
    Fyzický popis- Technické údaje k filmu
    Zdroj.dok. Přehled nových filmů  Č. 16 (1955), nestr.
    Druh dok.RP - Články
    Signatura6691/1955
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  3. NázevPoslední hodiny
    Aut.údaje-jr-
    Autor -jr-
    Fyzický popis- Technické údaje k filmu
    Zdroj.dok. Přehled nových filmů  Č. 16 (1955), nestr.
    Druh dok.RP - Články
    Signatura6691/1955
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  4. NázevKvěty na látkách
    Aut.údaje-ves-
    Autor -ves
    Fyzický popis- Technické údaje k filmu
    Zdroj.dok. Přehled nových filmů  Č. 16 (1955), nestr.
    Druh dok.RP - Články
    Signatura6691/1955
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  5. NázevZa zdravé a chutné potraviny
    Aut.údajeFH
    Autor FH (činný v 60. letech 20. stol.)
    Fyzický popis- Technické údaje k filmu
    Zdroj.dok. Přehled nových filmů  Č. 16 (1955), nestr.
    Druh dok.RP - Články
    Signatura6691/1955
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  6. NázevNový Minsk
    Aut.údaje-n-
    Autor N (činný v 60. letech 20. stol.)
    Fyzický popis- Technické údaje k filmu
    Zdroj.dok. Přehled nových filmů  Č. 16 (1955), nestr.
    Druh dok.RP - Články
    Signatura6691/1955
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.