Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^nfa_un_auth 0005851 xcla^"
  1. NázevKdyby nebylo toho pití_
    Část.dok.3. díl. František Husák
    Aut.údajetext: Pavel Taussig
    Autor Taussig Pavel (1949-2023)
    Fyzický popis- 7 il.
    Zdroj.dok. Mladá fronta Dnes
    Magazín Dnes  Roč. 32, č. 185 (12.08.2021)  Roč. 28, č. 32 (12.08.2021), s. 20-23
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaIIp-324/2021
    Databázexcla - ČLÁNKY
    Infoe-dokument je přístupný registrovaným uživatelům
    článek

    článek

  2. NázevFrantišek Husák
    Podnázevpopel a démant
    Aut.údajePetr Stránský
    Autor Stránský Petr (1962-)
    Fyzický popis- 4 barev. il.
    Zdroj.dok. Cinema  [Roč. 27], č. 6 = sešit 314 (2017), s. 86
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaII-6460/2017
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  3. NázevFrantišek Husák [online]
    Aut.údajeJaroslav Lopour
    Autor Lopour Jaroslav (1990-)
    Fyzický popis- 1 online zdroj: 1 barev. il.
    Zdroj.dok. Revue Filmového přehledu  20160520, Roč. [1], č. (2016)
    Druh dok.RP - Články
    URLWebovská stránka
    Databázexcla - ČLÁNKY
    Infoe-dokument je přístupný registrovaným uživatelům
    Odkazy - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    článek

    článek

  4. NázevDeset hereckých střepin: Činoherní klub a český film šedesátých let
    Podnázevs dovětkem o filmovém a jevištním monologu
    Aut.údajeJiří Cieslar
    Autor Cieslar Jiří (1951-2006)
    Fyzický popis- 13 il.
    Zdroj.dok. Disk  Č. 13 (září 2005), s. 53-77
    Druh dok.RP - Články
    Signatura38187/2005/13
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  5. NázevVšichni musí být v pyžamu
    Aut.údajeBk
    Autor Bartošek Luboš (1922-2014)
    Fyzický popis- technické údaje k filmu
    Zdroj.dok.Filmový přehled  Č. 10 (1985), s. 31-[32]
    Druh dok.RP - Články
    Signatura6691/1985
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.