Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^nfa_un_cat 225601 xcla^"
  1. NázevPřelet nad uměleckou křižovatkou
    Aut.údajeVojtěch Rynda
    Autor Rynda Vojtěch (1979-)
    Fyzický popis- 1 barev. il.
    Zdroj.dok. Týden  Roč. 25, č. 18 (23.04.2018), s. 70
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaIIp-5411/2018/2
    Databázexcla - ČLÁNKY
    Infoe-dokument je přístupný registrovaným uživatelům
    článek

    článek

  2. NázevAndělští uprchlíci neznají míru
    Aut.údajeVojtěch Rynda
    Autor Rynda Vojtěch (1979-)
    Fyzický popis- 1 barev. il., technické údaje k filmu
    Zdroj.dok. Týden  Roč. 25, č. 18 (23.04.2018), s. 76
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaIIp-5411/2018/2
    Databázexcla - ČLÁNKY
    Infoe-dokument je přístupný registrovaným uživatelům
    článek

    článek

  3. NázevSaúdové jdou do kina
    Aut.údajeVáclav Lang
    Autor Lang Václav
    Fyzický popis- 1 barev. il.
    Zdroj.dok. Týden  Roč. 25, č. 18 (23.04.2018), s. 64
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaIIp-5411/2018/2
    Databázexcla - ČLÁNKY
    Infoe-dokument je přístupný registrovaným uživatelům
    článek

    článek

  4. NázevPopadnout krychli a prorazit okno
    Aut.údajeMiloš Forman; Marcela Pecháčková, Connecticut, Instikt Extra
    Autor Forman Miloš (1932-2018)
    Další autoři Pecháčková Marcela (1951-)
    Fyzický popis- 2 il.
    Zdroj.dok. Týden  Roč. 25, č. 18 (23.04.2018), s. 66-69
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaIIp-5411/2018/2
    Databázexcla - ČLÁNKY
    Infoe-dokument je přístupný registrovaným uživatelům
    článek

    článek

  5. NázevS Belmondem, ale bez Netflixu
    Aut.údajeVojtěch Rynda
    Autor Rynda Vojtěch (1979-)
    Fyzický popis- 3 barev. il.
    Zdroj.dok. Týden  Roč. 25, č. 18 (23.04.2018), s. 74
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaIIp-5411/2018/2
    Databázexcla - ČLÁNKY
    Infoe-dokument je přístupný registrovaným uživatelům
    článek

    článek



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.