Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^nfa_un_auth 0014251 xxxk^"
  1. NázevHollywood Italians
    Podnázevdagos, palookas, romeos, wise guys, and sopranos
    Aut.údajePeter Bondanella
    Autor Bondanella Peter (1943-)
    Vyd.údaje New York ; London : Continuum, 2004
    Fyzický popis- 352 s.
    ISBN0-8264-1544-X (váz.)
    Druh dok.ASD - Studie
    Databázexxxk - Knihy
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    379730097650FONDHRADpouze prezenčně
    37973-A0097651FONDHRAD
  2. NázevThe films of Federico Fellini
    Aut.údajePeter Bondanella
    Autor Bondanella Peter (1943-)
    Vydání1st publ.
    Vyd.údaje Cambridge : Cambridge University Press, 2002
    Fyzický popis- xiv, 205 s.: il.
    EdiceCambridge film classics general editor: Ray Carney
    ISBN0-521-57573-7 (brož.)
    Druh dok.ABI - Biografie
    Databázexxxk - Knihy
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    370480094327FONDHRADpouze prezenčně
  3. NázevItalian cinema
    Podnázevfrom neorealism to the present
    Aut.údajePeter Bondanella
    Autor Bondanella Peter (1943-)
    Vydání[3. dopl. vyd.]
    Vyd.údaje New York : Continuum - A Frederick Ungar Book, 1997
    Fyzický popis- xi, 500 s.: čb. il
    EdiceNew Expanded Edition
    ISBN0-8264-0426-X (váz.)
    Druh dok.A - Ostatní v tištěné podobě
    Databázexxxk - Knihy
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    360740090657FONDHRADpouze prezenčně
  4. NázevFederico Fellini
    Podnázevessays in criticism
    Aut.údajeedited by Peter Bondanella
    Další autoři Bondanella Peter (1943-)
    Vydání1st. publ.
    Vyd.údaje Oxford ; London ; New York : Oxford University Press, 1978
    Fyzický popis- 314 s.: il.
    EdiceThe Arts/Film
    ISBN0-19-502274-2 (brož.)
    Druh dok.ASB - Sborníky
    Databázexxxk - Knihy
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    336360098800FONDHRADpouze prezenčně
    33636-A0111154FONDHRADpouze prezenčně


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.