Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^nfa_un_auth 0085790 xxxk^"
  1. Besserová, Miroslava, 1946-2017

    Klíče k životu / Miroslava Besserová. -- Vyd. 1. -- AISIS. -- 309 s.

    Kniha přináší 21 rozhovorů se známými osobnostmi, úspěšnými ve svých oborech (filmoví režiséři a herci, lékař, psycholog, pedagog, hudebnice, výtvarník, malířka, manažer aj.). Rozhovory mapují jejich cestu v oboru, který dělají a zjišťují, proč jsou tito lidé ve svém oboru výborní nebo dokonce nejlepší. -- ISBN 978-80-904071-3-8 (váz.)

    1. Šťastný, Jan, 1965- 2. Mahdal, Zdeněk, 1960- 3. Rösner, Boris, 1951-2006 4. Brousek, Otakar, ml., 1957- 5. Zawadská, Valérie, 1958- 6. Troška, Zdeněk, 1953- 7. Postlerová, Simona, 1964-2024 8. Adamec, Jiří, 1948- 9. Podhůrský, Zdeněk, 1959- 10. Ochotská, Michaela, 1984- 11. Bambas, Daniel, 1980- 12. Bojanovský, Ilja, 1923-2009 13. režiséři - Československo - Česko 14. herečky - Československo - Česko 15. herci - Československo - Česko 16. rozhovory 17. vzpomínky 18. biografie

    (0:82-94)+(092)+929+791.633-051(437)+791.635-051(437)+791.635-055.2(437)+(047.53)
    ABC135
  2. Baran, Ludvík, 1920-2011

    Úvod do filmového obrazu / Ludvík Baran. -- Vyd. 1. -- Státní pedagogické nakladatelství. -- 177 s.

    Vysokoškolská skripta se zabývají výrazovými prostředky kameramanské práce, které směřuje k úspěšnému vyjádření obrazu (obrazový úhel, pohyb kamery, skladebné principy, kompozice osvětlení, střihová skladba aj). -- (Brož.) : Kčs 13,50

    1. technické prostředky filmu 2. technické vybavení 3. osvětlení 4. motion capture 5. střih 6. technika kamery 7. kamera 8. kamerový vozík 9. hloubka ostrosti 10. vysokoškolská skripta 11. studie 12. učební texty

    I. Bojanovský, Ilja, 1923-2009
    II. Akademie múzických umění v Praze.Filmová a televizní fakulta

    (048.8)+(07)+628.9+778.534.6+791.623.1+778.53+791.636:778.53+791.621+(075.8)
    ABC135


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.