Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Předmětová hesla = "herci Nizozemsko Spojené státy americké"
  1. NázevRutger Hauer
    Podnázevportrét
    Aut.údajeRobert Pavelka
    Autor Pavelka Robert (1963-)
    Fyzický popis- 5 barev. il.
    Zdroj.dok. Cinema  [Roč. 24], č. 1 = sešit 273 (2014), s. 50-[51]
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaII-6460/2014
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  2. NázevMezinárodní jubilanti: Holanďan, Američan a dvě Angličanky
    Fyzický popis- 4 barev. il.
    Zdroj.dok. Cinema  [Roč. 24], č. 12 = sešit 284 (2014), s. 20
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaII-6460/2014
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  3. NázevJeroen Krabbé - sympatický záporák
    Aut.údajeEva Csölleová, Vítek Formánek
    Autor Krabbé Jeroen (1944-)
    Další autoři Csölleová Eva (1964-) Formánek Vít (1963-)
    Fyzický popis- 3 il. (2 barev.)
    Zdroj.dok. Cinema  [Roč. 23], č. 1 = sešit 261 (2013), s. 16-17
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaII-6460/2013
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  4. NázevKurýr 3
    Aut.údajetbk, mim
    Autor Bartošek Tomáš (1949-)
    Další autoři Málek Michael (1951-)
    Fyzický popis- technické údaje k filmu
    Zdroj.dok. Filmový přehled  [Roč. 60], č. 4 (2009), s. 7-[8], [34]-35
    Druh dok.RP - Články
    Signatura6691/2009
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  5. NázevRutger Hauer, aneb, nejchladnější oči světa
    Aut.údajeJaK
    Autor JaK
    Fyzický popis- 7 barev. il.
    Zdroj.dok. Video revue  Roč. 2, č. 11 (1993), s. 16-17
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaII-6589/1992-1993
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  6. NázevKrev a maso
    Aut.údajemim
    Autor Málek Michael (1951-)
    Fyzický popis- Technické údaje k filmu
    Zdroj.dok.Filmový přehled  Č. 2 (1992), s. 17-[18]
    Druh dok.RP - Články
    Signatura6691/1992
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.