Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: = ("Michal" A "Pavlíček") A Druh dokumentu = "xxxs"
  1. NázevPražákům, těm je hej
    Podnázevhudebně-fantaskní dokument přední rockové skupiny
    literární scénář
    Aut.údajeMiloslav Zapletal, Michael Kocáb, Karel Smyczek, Michal Pavlíček; dramaturg Martin Bezouška
    Autor Zapletal Miloš (1942-)
    Další autoři Kocáb Michael (1954-) Smyczek Karel (1950-) Pavlíček Michal (1956-)
    Vyd.údaje [Praha] : Filmové studio Barrandov, 1989 březen-květen
    Fyzický popis- 138 s.
    Druh dok.ALS - Literární scénáře
    Databázexxxs - Scénáře
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    S-2617-LS0007344FONDHRADpouze prezenčně
    S-2617-LS-A0007345FONDHRADpouze prezenčně
    S-2617-LS-B0007346FONDHRADpouze prezenčně
  2. NázevPražákům, těm je hej
    Aut.údaje[námět] a technický scénář Karel Smyczek, Michael Kocáb; [námět] Miloslav Zapletal, Michal Pavlíček, dramaturg Martin Bezouška
    Autor Smyczek Karel (1950-)
    Další autoři Kocáb Michael (1954-)
    Vyd.údaje [Praha] : Filmové studio Barrandov, 1989
    Fyzický popis- xxviii, 184 s.
    Druh dok.ATS - Technické scénáře
    Databázexxxs - Scénáře
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    S-2617-TS0007348FONDHRADpouze prezenčně
    S-2617-TS-A0007347FONDHRADpouze prezenčně
  3. NázevPražská pětka
    Podnázevpropojovací text
    Aut.údajerežijní scénář Tomáš Vorel, [scénář] Tomáš Hanák; dramaturg Tomáš Tintěra, Libuše Hofmanová
    Autor Vorel Tomáš (1957-)
    Další autoři Hanák Tomáš (1957-)
    Vyd.údaje [Praha] : Filmové studio Barrandov, 1987
    Fyzický popis- ii, 12, iv, 15, xiv, 38, v, 56, iii, 42, xii, 99 s.
    Druh dok.ATS - Technické scénáře
    Databázexxxs - Scénáře
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    S-1967-TS/1,2,3,4,50007096FONDHRADpouze prezenčně
    S-1967-TS/1-A0007081FONDHRADpouze prezenčně
    S-1967-TS/3-A0007025FONDHRADpouze prezenčně
    S-1967-TS/5-A0005443FONDHRADpouze prezenčně


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.