Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: = ("Skok" A "do" A "tmy") A Druh dokumentu = "xcla"
  1. NázevZapomenuté české filmy
    Podnázevbest of
    Aut.údajepřipravil Petr Stránský
    Autor Stránský Petr (1962-)
    Fyzický popis- 17 barev. il.
    Zdroj.dok.  Cinema, [Roč. 31], č. 1 = sešit 357 (2021), s. 72-75 . 2021.  ISSN 1210-132X.
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaII-6460/2021
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  2. NázevJeho (boj o) žánr: válečný, historický...? [rn]
    PodnázevSequensův Atentát a hraný film o protektorátu
    Aut.údajePetr Kopal
    Autor Kopal Petr (1975-)
    Fyzický popis- il.
    Zdroj.dok.  Film a dějiny 8, S. 315-335 . Praha: Casablanca, ÚSTR, 2021.
    Druh dok.RN - Rozpis sborníku a neperiodické literatury
    Signatura37869/8
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  3. NázevSkok do tmy [online]
    Aut.údajeJan Křipač
    Autor Křipač Jan (1977-)
    Fyzický popis- 1 online zdroj: 2 il.
    Zdroj.dok.  Revue Filmového přehledu [on-line], 23.05.2016 . Praha: Národní filmový archiv, 2016-.  ISSN 2464-6229.
    Druh dok.RP - Články
    URLWebovská stránka
    Databázexcla - ČLÁNKY
    Infoe-dokument je přístupný registrovaným uživatelům
    Odkazy - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    článek

    článek

  4. NázevS rosničkami a rosňáky v kině
    Podnázevfilmový průvodce meteorologií-
    Aut.údajePavel Teussig
    Autor Teussig Pavel
    Fyzický popis- Barev. fot
    Zdroj.dok.  Týdeník Televize, č. 22 (22.05.2000), s. 18-19 . Praha: .  ISSN 1210-728X.
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaIIp-4708/2000
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  5. NázevSkok do tmy
    Aut.údajeFi
    Autor fi (činný v 60. - 70. letech 20. stol.)
    Fyzický popis- technické údaje k filmu
    Zdroj.dok.  Filmový přehled, Č. 29 (1964), nestr.  ISSN 0015-1645.
    Druh dok.RP - Články
    Signatura6691/1964
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.