Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. NázevKaždého občas baví být krutý, tvrdí herec Alan Alda
    Aut.údajeAlan Alda, tázající Ája Bufka
    Autor Alda Alan (1936-)
    Další autoři Bufka Ája (1947-)
    Fyzický popis- 1 il.
    Zdroj.dok.  Mladá fronta Dnes, Roč. 16, č. 35 (11.02.2005), s. C/7  ISSN 1210-1168.
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaIIp-324/2005-1
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  2. NázevLidové noviny
    Podnázevzaloženy Adolfem Stránským v Brně 1893
    nezávislý deník založený 1893
    Roč. a čísloRoč. 34, č. 293 (20.12.2021), 2021
    Vyd.údaje 2021
    ISSN0862-5921
    Druh dok.BPE - Periodika
    Databázexjcp - PERIODIKA - Přijatá čísla
    Odkazy - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    - PERIODIKA - Svázaný ročník periodika
    (1) - ČLÁNKY
    Obsah Korektní Popelka je místy horor : norská verze Tří oříšků pro Popelku možná nikoho neurazí, ale hit českých Vánoc se z ní pravděpodobně nestane / Marcel Kabát
    časopis

    časopis

  3. NázevMaster of None
    Podnázevnové televizní seriály
    Aut.údajeMartin Šrajer
    Autor Šrajer Martin (1989-)
    Fyzický popis- 2 barev. il.
    Zdroj.dok.  Cinema, [Roč. 27], č. 11 = sešit 319 (2017), s. 95  ISSN 1210-132X.
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaII-6460/2017
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  4. NázevMizející svět
    Aut.údajeFH
    Autor FH (činný v 60. letech 20. stol.)
    Fyzický popis- technické údaje k filmu
    Zdroj.dok.  Filmový přehled, Č. 34 (1962), nestr.  ISSN 0015-1645.
    Druh dok.RP - Články
    Signatura6691/1962
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  5. NázevPercy Jackson, tichý chodec, dešťová víla a Osadné
    Aut.údajeJana Podskalská
    Autor Podskalská Jana (1962-)
    Fyzický popis- 2 il.
    Zdroj.dok.  Pražský deník, Roč. 5, č. 33 (09.02.2010), s. 7  ISSN 1802-0569.
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaIIp-6934/2010
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.