Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. Názevá-B-C-D-é-F-G-H-CH-í-JONESTOWN - FÁZE 2020
    Aut.údaje[Jan Bušta]
    Autor Bušta Jan (1980-)
    Fyzický popis- 7 il.
    Zdroj.dok.  Film a doba, Roč. 68, č. 3 (2022), s. 114-122 . 2022.  ISSN 0015-1068.
    Druh dok.RP - Články
    Signatura7464/2022
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  2. NázevHádej, kdo přijde na večeři
    Aut.údajemzt
    Autor mzt (činný v r. 1969)
    Fyzický popis- technické údaje k filmu
    Zdroj.dok.  Filmový přehled, Č. 21 (1969), nestr.  ISSN 0015-1645.
    Druh dok.RP - Články
    Signatura6691/1969
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  3. NázevKvočna
    Aut.údajescenario Jan Gerstel; podle stejnojmenné hry Edmonda Konráda, František Čáp, scenario a režie Hugo Haas
    Autor Gerstel Jan (1900-1966)
    Další autoři Čáp František (1913-1972) Haas Hugo (1901-1968) Konrád Edmond (1889-1957)
    Vydání[1. verze]
    Vyd.údaje Praha : Lucernafilm, [1937]
    Fyzický popis- 175 s.
    Druh dok.ATS - Technické scénáře
    Databázexxxs - Scénáře
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    S-529-TS0000951FONDHRADpouze prezenčně
    S-529-TS-A0000952FONDHRADpouze prezenčně
    S-529-TS-B0001092FONDHRAD
  4. NázevDer Titel im Amateurfilm
    Aut.údajevon Hellmuth Lange
    Autor Lange Hellmuth (1903-1991)
    Vydání4. Aufl.
    Vyd.údaje Berlin : Otto Elsner, 1942
    Fyzický popis- 160 s., 10 obr. příl., 150 il.
    Druh dok.APC - Příručky
    Databázexxxk - Knihy
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    10-40003476FONDHRADpouze prezenčně
  5. NázevThe fundamentals of animation
    Aut.údajePaul Wells
    Autor Wells Paul (1961-)
    Vyd.údaje Lausanne : AVA Publishing, 2006
    Fyzický popis- 196 s.: il. (většinou barev.), faksim.
    ISBN978-2-940373-02-4 (brož.)
    Druh dok.APC - Příručky
    Databázexxxk - Knihy
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    409420111646FONDSKLADpouze prezenčně

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.