Počet záznamů: 1  

Television editorial composition

  1. SYS082282
    LBL
      
    01854nam^^2200481^^^450
    005
      
    20201015033613.2
    010
      
    $b Brož.
    035
      
    $a (NFA-K)b-00064263
    100
      
    $a 20051006h1977 m 0czey0103 ba
    101
    1-
    $a eng $c cze
    102
      
    $a CS
    200
    1-
    $a Television editorial composition $e <a> profesional manual for the use of foreign trainees at the Czechoslovak $f by Pavel Vantuch $g translation Jaromír Přibyl
    205
      
    $a 1st ed.
    210
      
    $a [Praha] $c Czechoslovak television $d 1977
    215
      
    $a 31 l.
    225
    2-
    $a Foreign trainees professional manuals series $v Vol. 4/77
    304
      
    $a Materials by the following authors were used in this publication: Jan Kučera, Valter Feldstein, D. Davis
    307
      
    $a Úvod
    330
      
    $a Studie o funkci a základních pravidlech televizní střihové skladby
    454
    -1
    $1 200 1 $a Televizní střihová skladba $f Pavel Vantuch $1 700 1 $3 nfa_un_auth*0076162 $a Vantuch $b Pavel $f 1942-2015 $4 070
    606
    0-
    $3 nfa_un_entry*0002484 $a střihová montáž
    606
    0-
    $3 nfa_un_entry*0002486 $a střihy do filmu
    606
    0-
    $3 nfa_un_entry*0003081 $a střihový dokument
    606
    0-
    $3 nfa_un_entry*0002544 $a televize a film
    608
      
    $3 nfa_un_auth*0067268 $a příručky
    608
      
    $3 nfa_un_auth*0067228 $a studie
    608
      
    $3 nfa_un_auth*0067227 $a učební texty
    675
      
    $a (048.8) $z cze $9 MRF
    675
      
    $a 791.623.1 $z cze $9 MRF
    675
      
    $a 791.229 $z cze $9 MRF
    675
      
    $a 621.397+791 $z cze $9 MRF
    675
      
    $a (035) $z cze $9 MRF
    675
      
    $a (07) $z cze $9 MRF
    700
    -1
    $3 nfa_un_auth*0076162 $a Vantuch $b Pavel $f 1942-2015 $4 070
    801
    -0
    $a CZ $b ABC135 $c 20051006 $g AACR2 $9 2
    910
      
    $a ABC135

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.