Počet záznamů: 1  

Beiträge zur Film- und Fernsehwissenschaft

  1. NázevBeiträge zur Film- und Fernsehwissenschaft
    PodnázevItalienische Filme gegen den Faschismus
    Film, Fernsehen, Video- charakteristische Entwicklungen und Probleme
    Aut.údajeSchriftenreihe der Hochschule für Film und Fernsehen der DDR "Konrad Wolf"; [Redaktion Hermann Herlinghaus ... at al.]
    Další autoři Herlinghaus Hermann (1951-1989) Hochschule für Film und Fernsehen der DDR (vysoká škola pro filmové a televizní umění : Postupim, Německo)
    Vyd.údaje [Berlin] : Hochschule für Film und Fernsehen der DDR, 1988
    Fyzický popis- 207 s.: il.
    EdiceBeiträge zur Film- und Fernsehwissenschaft Nr. 31, 1988 29. Jahrgang
    AnotaceSérie příspěvků (studií) k filmové a televizní vědě vydávaná Hochschule für Film und Fernsehen der DDR. Zahrnuje vybrané stati, studie a recenze o současném stavu filmové vědy v NDR, o jednotlivých tvůrcích, o základních otázkách filmové estetiky aj. Toto číslo je věnováno především italským protifašistickým filmům 1962-1982
    ISBN(Brož.)
    Předmět.hesla produkce. Itálie. 1962-1982 * filmová estetika * protiválečný film * filmová tvorba. Itálie. 1962-1982 * filmová tvorba. Německá demokratická republika * režiséři. Itálie * filmová věda a výzkum. Německá demokratická republika * filmové vzdělávání, využití filmu. Německá demokratická republika
    Form.deskr. sborníky, studie, stati
    Systemat.791.22, 791.62-026.15(450)"1962/1982", 791.633-051(450), 791.62-026.15(450)"1962/1982", 791.63(450)"1962/1982", 659.32(430.2), 371.686:791.51, 791.32.01:111.852, (082), (048.8)
    Jazyk dok.ger - němčina
    Země vyd.DE - Německo
    Druh dok.ASB - Sborníky
    Katal.org.ABC135 - Knihovna Národního filmového archivu
    ID NFA(NFA-K)b-00165299
    Počet ex.1, z toho volných 0, prezenčně 1
    Databázexxxk - Knihy
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceCSInfo
    33688/310080362FONDHRADpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.