Počet záznamů: 1  

Zápis o předporadě výrobního úseku Barrandov a Hostivař pro celopodnikovou konferenci Čsl. státního filmu konané dne 22. prosince 1950 v Klubu umělců - Mánes

  1. NázevZápis o předporadě výrobního úseku Barrandov a Hostivař pro celopodnikovou konferenci Čsl. státního filmu konané dne 22. prosince 1950 v Klubu umělců - Mánes [rukopis]
    Aut.údaje[F. Dvořák ... et al.]
    Autor Československý státní film (státní podnik : Praha, Česko)
    Další autoři Dvořák František A. (1908-1972)
    Vyd.údaje Praha : [Československý státní film], 1950
    Fyzický popis- 55 s.
    PoznámkyCyklostyl
    AnotaceSouhrnná zpráva z předporady, konané 22. 12. 1950 v Praze, obsahuje jednotlivé hodnotící a připomínkující referáty zástupců jednotlivých rezortů výrobních úseků Barrandov a Hostivař (ing. Hůla, F. Dvořák, J. Zavadil, K. Hyka, S. Knechtl, J. Hudek, S. Pavlík aj.) o stavu dosavadní práce. Shrnutí těchto zpráv mělo být předneseno na nadcházející celopodnikové konferenci, která se konala v únoru 1951.
    ISBN(Brož.)
    Hesla korp. Československý státní film
    Filmové studio Barrandov
    Předmět.hesla financování. Československo. 1950 * konference. Československo. 1950 * účetnictví a film. Československo. 1950 * filmová studia. Československo. 1950 * filmový průmysl. metody. Československo. 1950 * filmové organizace. organizace a řízení. Československo. 1950 * výrobní štáb. analýza. Československo. 1950 * výrobní náklady
    Form.deskr. analýzy, sborníky konferencí, referáty
    Systemat.791.621.1(437), 791.53, 791.62-027.522, 338.512, 061.3, (063), (047), 791.61(437)"1950", 791.53(437), (048.83)
    Jazyk dok.cze - čeština
    Země vyd.CS - Československo
    Druh dok.FIT - Interní tisky
    Katal.org.ABC135 - Knihovna Národního filmového archivu
    ID NFA(NFA-K)b-00153978
    Počet ex.1, z toho volných 0, prezenčně 1
    Databázexxxk - Knihy
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceCSInfo
    II-6520008951FONDHRADpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.