Počet záznamů: 1  

Kam spěje film 1964?

  1. NázevKam spěje film 1964?
    Podnázevvolná tribuna na 14. MFF Karlovy Vary 1964
    Aut.údajeuspořádal Jiří Havelka
    Další autoři Havelka Jiří (1903-1982)
    Vyd.údaje Praha : Ústřední ředitelství ČSF : Filmový ústav, 1964
    Fyzický popis- 167 s.
    PoznámkySeznam aktivních účastníků volné tribuny. - Biografické údaje o účastnících v ruské a anglické verzi
    AnotaceSborník referátů a statí mezinárodních představitelů filmového průmyslu 4. diskusního fóra Volná tribuna v rámci 14. MFF Karlovy Vary 1964, na téma "Kam spěje film 1964?", jenž měly pomoci vyjasnit problémy a zásadní otázky dalšího vývoje filmového průmyslu s těmito tématy: odpovědnost filmového umělce ke společnosti, vyjasnění pojmu moderní film a problém konformismu jako brzdy pokroku světového filmu. Vystoupilo zde více než 30 diskutujících z různých zemí světa (např. Jerzy Płażewski, Paolo Taviani, A. Alov, Heinz Baumert, Paul Féraud, John Gillet, Ervin Gyertán, M. Fiala, J. Jireš, J. A. Liehm, P. Zvoníček, Vladimír Valenta aj.)
    ISBN(Brož.)
    Hesla akce Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary 1964 (14.: Česko)
    Předmět.hesla filmový průmysl. prognózy. 1964 * filmový průmysl. analýza. 1964 * jazyk a film * filmová teorie * téma ve filmu * filmoví umělci * vnímání. analýza. kulturní aspekty
    Form.deskr. sborníky, stati, referáty
    Systemat.7.071.2, 791.61"1964", 791.23, 81+791, 791.32.01, 7.073:791, (049), (047), 7.01, 791.3, (082), 791.24
    Jazyk dok.cze - čeština
    Země vyd.CS - Československo
    Druh dok.ASB - Sborníky
    Katal.org.ABC135 - Knihovna Národního filmového archivu
    ID NFA(NFA-K)b-00249870
    Počet ex.3, z toho volných 0, prezenčně 3
    Databázexxxk - Knihy
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceCSInfo
    258630055237FONDHRADpouze prezenčně
    25863-A0055238FONDHRADpouze prezenčně
    25863-B0055239FONDHRADpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.