Počet záznamů: 1  

Copak dneska sníme?

  1. NázevCopak dneska sníme?
    Aut.údajeRobert Pavelka
    Autor Pavelka Robert (1963-)
    Fyzický popis- 5 barev. il.
    Zdroj.dok.  Cinema, [Roč. 22], č. 12 = sešit 260 (2012), s. 46-47
    PoznámkyRubrika: Bonus
    AnotaceČlánek je věnován filmům, ve kterých hraje hlavní nebo zásadní roli jídlo nebo kulinářské umění a připomíná tak tituly: Velká žranice, Mortadela, Ratatouille, Křidýlko nebo stehýnko, Zelňačka, Tisíc a jeden recept zamilovaného kuchaře. Kuchyně jako klíčové místo děje, vaření, jídla atd. jsou důležité ve snímcích: Princezna se zlatou hvězdou na čele, Oslí kůže, Princ se železným srdce, Byl jednou jeden král, Slavnosti sneženek a další.
    Předmět.hesla jídlo ve filmu * hostina ve filmu * motiv ve filmu * situace ve filmu * filmové scény * klíčové filmové scény
    Form.deskr. články
    Systemat.791.23, 791.634, 791.24, (046)
    Jazyk dok.cze - čeština
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Druh dok.RP - Články
    Katal.org.ABC135 - Knihovna Národního filmového archivu
    ID NFA(NFA-K)b-00151965
    SignaturaII-6460/2012
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.