Počet záznamů: 1
Copak dneska sníme?
Název Copak dneska sníme? Aut.údaje Robert Pavelka Autor Pavelka Robert (1963-) Fyzický popis - 5 barev. il. Zdroj.dok. Cinema, [Roč. 22], č. 12 = sešit 260 (2012), s. 46-47
Poznámky Rubrika: Bonus Anotace Článek je věnován filmům, ve kterých hraje hlavní nebo zásadní roli jídlo nebo kulinářské umění a připomíná tak tituly: Velká žranice, Mortadela, Ratatouille, Křidýlko nebo stehýnko, Zelňačka, Tisíc a jeden recept zamilovaného kuchaře. Kuchyně jako klíčové místo děje, vaření, jídla atd. jsou důležité ve snímcích: Princezna se zlatou hvězdou na čele, Oslí kůže, Princ se železným srdce, Byl jednou jeden král, Slavnosti sneženek a další. Předmět.hesla jídlo ve filmu * hostina ve filmu * motiv ve filmu * situace ve filmu * filmové scény * klíčové filmové scény Form.deskr. články Systemat. 791.23, 791.634, 791.24, (046) Jazyk dok. cze - čeština Země vyd. CZ - Česká republika Druh dok. RP - Články Katal.org. ABC135 - Knihovna Národního filmového archivu ID NFA (NFA-K)b-00151965 Signatura II-6460/2012 Databáze xcla - ČLÁNKY článek
Počet záznamů: 1