Search results

Records found: 3  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^nfa_un_auth 0110786 xxxk^"
  1. TitleKartouza parmská
    Author infoStendhal; [z francouzského originálu ... přeložil a poznámkami opatřil Miloslav Jirda, verše přeložili Jindřich Pokorný a Gustav Francl, doslov napsal Josef Čermák]
    Author Stendhal (1783-1842)
    Další autoři Jirda Miloslav (1895-1970) Pokorný Jindřich (1927-2014) Čermák Josef (1928-2020) Francl Gustav (1920-2019)
    IssueVyd. v SNKLU 2.
    Issue data Praha : Státní nakladatelství krásné literatury a umění, 1963
    Physical description- 444 s.
    EditionSvětová knihovna
    ISBN(Váz.)
    Doc. KindABZ - Fiction filmed
    Databasexxxk - Books
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    5862-20049815FONDHRADIn-Library Use Only
    Kartouza parmská

    book

  2. TitleVýbor z díla
    Document part3
    Author infoStendhal; uspořádal Jan Otokar Fischer, z francouzských originálů přeložili: Miloslav Jirda ... [et al. ]
    Author Stendhal (1783-1842)
    Další autoři Fischer Jan Otokar (1923-1992) Jirda Miloslav (1895-1970)
    Issue1. aut. vyd.
    Issue data Praha : Svoboda, 1951
    Physical description- 519 s.
    EditionKlasikové sv. 28
    ISBN(Váz.)
    Doc. KindABZ - Fiction filmed
    Databasexxxk - Books
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    4732/30015041FONDHRADIn-Library Use Only
    Výbor z díla

    book

    Výbor z díla
  3. TitleParmský klášter
    Author infoStendhal; [z francouzského originálu ... přeložil Miloslav Jirda, báseň Ronsardovu a La Fontaineovu přeložila Hana Žantovská]
    Author Stendhal (1783-1842)
    Další autoři Jirda Miloslav (1895-1970) Žantovská Hana (1921-2004)
    Issue data Praha : Československý spisovatel, 1950
    Physical description- 538 s.
    ISBN(Váz. (dodatečně))
    Doc. KindABZ - Fiction filmed
    Databasexxxk - Books
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    58620114206FONDHRADIn-Library Use Only
    Parmský klášter

    book



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.