Search results

Records found: 4  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^nfa_un_auth 0063429 xxxk^"
  1. TitleStudijní materiály pro lektory filmových klubů
    Subtitle[Člověk bestie ... et al.]
    Author infoČs. federace filmových klubů
    Další autoři Čs. federace filmových klubů
    Issue data Praha : Čs. federace filmových klubů, [1972]
    Physical description- 18 s.
    ISBN(Brož.)
    Doc. KindFIT - Internal prints
    Databasexxxk - Books
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    II-4727/1972/20113865FONDHRADIn-Library Use Only
    book

    book

  2. TitleUmberto D.
    Subtitleot sjužeta k filmu
    Author infoCesare Zavattini; [z italského originálu ... přeložil G. Bogemskoj]
    Author Zavattini Cesare (1902-1989)
    Issue data Moskva : Iskusstvo, 1960
    Physical description- 237 s., [12] s. obr. příl.: il.
    ISBN(Brož.)
    Doc. KindASD - Studies
    Databasexxxk - Books
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    225050046854FONDHRADIn-Library Use Only
    book

    book

  3. TitleČerný chléb
    Subtitle[výbor moderních italských povídek]
    Author infosestavila a přeložila Alena Hartmanová
    Další autoři Hartmanová Alena (1925-2006)
    IssueVyd. 1.
    Issue data Praha : Naše vojsko, 1959
    Physical description- 267 s.
    EditionKnihovna vojáka sv. 128
    ISBN(Váz.13,60)
    Doc. KindABE - Fiction
    Databasexxxk - Books
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    85830039585FONDHRADIn-Library Use Only
    Černý chléb

    book

    Černý chléb
  4. TitleCinema e realtà
    Author infoBrunello Rondi; prefazione Federico Fellini
    Author Rondi Brunello (1924-1989)
    Další autoři Fellini Federico (1920-1993)
    Issue data Roma : Edizioni cinque lune, [1957]
    Physical description- 249 s.
    ISBN(Brož.)
    Doc. KindASD - Studies
    Databasexxxk - Books
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    89390041729FONDHRADIn-Library Use Only
    Cinema e realtà

    book

    Cinema e realtà


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.