1. TitleFilmová publicistka Galina Kopaněva přemýšlela o tom, co psala [online]
    Author infoTomáš Pilát
    Author Pilát Tomáš (1964-)
    Physical description- 1 online zdroj: 1 barev. il.
    Source documentvltava.rozhlas.cz  20180208
    Doc. KindRP - Articles
    URLWebovská stránka
    Databasexcla - ARTICLES
    article

    article

  2. TitleVyšly vybrané texty filmové kritičky Galiny Kopaněvové [online]
    Author infoJan Jaroš
    Author Jaroš Jan (1958-)
    Physical description- 1 online zdroj: 2 barev. il.
    Source document Kultura21  20180123
    Doc. KindRP - Articles
    URLWebovská stránka
    Databasexcla - ARTICLES
    Infoe-document is available for registered users only
    References - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    article

    article

  3. TitleTomáš Hála
    SubtitleGalina Kopaněvová - Spatřit a napsat
    Physical description- 1 barev. il.
    Source document Cinema  [Roč. 28], č. 5 = sešit 325 (2018), s. 96
    Doc. KindRR - Reviews
    Call numberII-6460/2018
    Databasexcla - ARTICLES
    References (1) - ARTICLES
    article

    article

  4. TitleFilmová kritika jako poslání
    Par.titleFilm criticism as a mission
    Author infoPavel Bednařík
    Author Bednařík Pavel (1980-)
    Source document Iluminace  Roč. 30, č. 4 = č. 112 (2018), s. 140-145
    Doc. KindRP - Articles
    Call number35029/2018/4
    Databasexcla - ARTICLES
    Infoe-document is available for registered users only
    article

    article

  5. TitleSpatřit a napsat
    Subtitlefilmové kritiky, statě a rozhovory
    Author infoGalina Kopaněva; [editor Tomáš Hála, bibliografie: Miloš Fikejz, Tomáš Hála, Soňa Weigertová, rejstříky, rešerše, foto a životopis na obálce: Miloš Fikejz, odpovědná redaktorka: Julie Wittlichová]
    Author Kopaněvová Galina (1931-2012)
    Další autoři Hála Tomáš (1975-) Fikejz Miloš (1959-2019) Weigertová Soňa (1964-) Wittlichová Julie (1989-)
    IssueVyd. 1.
    Issue data Praha : Národní filmový archiv, 2017
    Physical description- 531 s.: il., portréty + e-příloha 62 s.
    ISBN978-80-7004-185-7 (brož.)
    Doc. KindAVT - Committees of text
    Databasexxxk - Books
    References (4) - ARTICLES
    File nameDownloadedSizeComment
    fulltext_bibliografie751.3 MBpdf.
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    420920116562FONDSKLADIn-Library Use Only
    42092-A0116688PRIRSKLAD
    42092-B0116689FONDSKLAD
    42092-C0116690FONDSKLAD
    42092-D0116691PRIRSKLAD
    Spatřit a napsat

    book

    Spatřit a napsat
  6. TitleKaždý máme svou Galinu [online]
    Author infoTomáš Hála
    Author Hála Tomáš (1975-)
    Physical description- 1 online zdroj: 2 barev. il.
    Source document Dok.revue  20160912, Č. (2016)
    Doc. KindRP - Articles
    URLWebovská stránka
    Databasexcla - ARTICLES
    Infoe-document is available for registered users only
    References - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    article

    article

  7. TitleKritické vydání vybraných textů Galiny Kopaněvy
    Par.titleCritical Edition of Selected Texts by Galina Kopaněva
    Author infoTomáš Hála
    Author Hála Tomáš (1975-)
    Source document Iluminace  Roč. 27, č. 3 = č. 99 (2015), s. 145-147
    Doc. KindRP - Articles
    Call number35029/2015/3
    Databasexcla - ARTICLES
    Infoe-document is available for registered users only
    article

    article

  8. TitlePanorama filmové kritiky 4
    Par.titlepanorama of film criticism 4
    Author info[editor textů Tomáš Seidl; autoři textů Jiří Horníček ... et al.]
    Další autoři Seidl Tomáš (1968-) Horníček Jiří (1966-)
    Issue data [Uherské Hradiště] : Asociace českých filmových klubů, 2011
    Physical description- 130 s.: il., portréty
    ISBN(Brož.)
    Doc. KindASB - Proceedings
    Databasexxxk - Books
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    39301/40107599FONDSKLADIn-Library Use Only
    book

    book

  9. TitleFebiofest 2007
    Subtitleprogram
    Author info[editor Zdeněk Holý; odborná spolupráce Miloš Fikejz, Tomáš Hála, Galina Kopaněva]
    Author Febiofest 2007, Praha, Česko etc.
    Další autoři Holý Zdeněk (1974-)
    Issue data Praha : Febiofest s.r.o., 2007
    Physical description- 191 s.
    ISBN(Brož.)
    Doc. KindFPK - Programmes
    Databasexxxk - Books
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    II-6754/2007/20099638FONDHRADIn-Library Use Only
    II-6754/2007/2-A0099639FONDHRADIn-Library Use Only
    Febiofest 2007

    book

    Febiofest 2007
  10. TitleFebiofest 2007
    Subtitlekatalog
    catalogue
    Author info[editor Zdeněk Holý; odborná spolupráce Tomáš Hála, Miloš Fikejz, Galina Kopaněva]
    Author Febiofest 2007, Praha, Česko etc.
    Další autoři Holý Zdeněk (1974-)
    Issue data Praha : Febiofest s.r.o., 2007
    Physical description- 407 s.: il., portréty
    ISBN(Brož.)
    Doc. KindFKF - Festival catalogs
    Databasexxxk - Books
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    II-6754/2007/10099716FONDHRADIn-Library Use Only
    II-6754/2007/1-A0099835FONDHRADIn-Library Use Only
    Febiofest 2007

    book

    Febiofest 2007