1. TitleLa production des films de fiction des studios Barrandov (Prague), Koliba (Bratislava), Kudlov (Gottwaldov) pour l'année 1979
    Subtitlesommaire de la production cinematographique tcheque et slovaque en 1979
    Author info[auteur Štefan Vraštiak ... [et al.]; redacteur Milica Zdražilová, Milada Hábová]
    Další autoři Vraštiak Štefan (1942-2016) Pechánková Milica (1945-) Hábová Milada (1946-)
    Issue data Praha : Ústřední půjčovna filmů : Čs. filmový ústav, 1980
    Physical description- 54 s.
    ISBN(Brož.)
    Doc. KindAFG - Filmographies
    Databasexxxk - Books
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    31132/19790072074FONDHRADIn-Library Use Only
    31132/1979-A0072075FONDHRADIn-Library Use Only
    31132/1979-B0072076FONDHRADIn-Library Use Only
    31132/1979-C0072077FONDHRADIn-Library Use Only
    31132/1979-D0072078FONDHRADIn-Library Use Only
    book

    book

  2. TitleSummary of Czech and Slovak film's production in 1978
    Author info[Ústřední půjčovna filmů, Čs. filmový ústav]
    Issue data [Praha : Ústřední půjčovna filmů : Čs. filmový ústav, 1979]
    Physical description- [44] s.
    ISBN(Brož.)
    Doc. KindAFG - Filmographies
    Databasexxxk - Books
    book

    book

  3. TitleFull-length films from the production of the studios Barrandov (Prague), Koliba (Bratislava), Kudlov (Gottwaldov) in the year [1979]
    Subtitlesummary of Czek and Slovak film production
    Author info[author Štefan Vraštiak ... [et al.]; editor Milica Zdražilová, Milada Hábová]
    Další autoři Vraštiak Štefan (1942-2016) Pechánková Milica (1945-) Hábová Milada (1946-)
    Issue data Praha : Ústřední půjčovna filmů : Čs. filmový ústav, 1980
    Physical description- 54 s.
    ISBN(Brož.)
    Doc. KindAFG - Filmographies
    Databasexxxk - Books
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    32144/19790072069FONDHRADIn-Library Use Only
    32144/1979-A0072070FONDHRADIn-Library Use Only
    32144/1979-B0072071FONDHRADIn-Library Use Only
    32144/1979-C0072072FONDHRADIn-Library Use Only
    32144/1979-D0072073FONDHRADIn-Library Use Only
    book

    book

  4. TitleProizvodstvo chudožestvennych filmov kinostudij Barrandov (Praga), Koliba (Bratislava), Kudlov (Gotvaldov) za 1979 god
    Subtitlekinoobozrenije češskich i slovackich filmov za 1979 god
    Author info[avtor Štefan Vraštiak ... [et al.]; redaktor Milica Zdražilová, Milada Hábová]
    Další autoři Vraštiak Štefan (1942-2016) Pechánková Milica (1945-) Hábová Milada (1946-)
    Issue data Praha : Ústřední půjčovna filmů : Čs. filmový ústav, 1980
    Physical description- 54 s.
    ISBN(Brož.)
    Doc. KindAFG - Filmographies
    Databasexxxk - Books
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    31251/19790072079FONDHRADIn-Library Use Only
    31251/1979-A0072080FONDHRADIn-Library Use Only
    31251/1979-B0072081FONDHRADIn-Library Use Only
    31251/1979-C0072082FONDHRADIn-Library Use Only
    31251/1979-D0072083FONDHRADIn-Library Use Only
    book

    book

  5. Title[Full-length films from the production of the studios Barrandov (Prague), Koliba (Bratislava), Kudlov (Gottwaldov) in the year 1978]
    Subtitlesummary of Czek and Slovak film's production in 1978
    Author info[author Štefan Vraštiak ... [et al.]; editor Milica Zdražilová, Milada Hábová]
    Další autoři Vraštiak Štefan (1942-2016) Pechánková Milica (1945-) Hábová Milada (1946-)
    Issue data [Praha : Ústřední půjčovna filmů : Čs. filmový ústav, 1979]
    Physical description- [44] s.
    ISBN(Sešit)
    Doc. KindAFG - Filmographies
    Databasexxxk - Books
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    32144/19780074664FONDHRADIn-Library Use Only
    32144/1978-A0074665FONDHRADIn-Library Use Only
    32144/1978-B0074666FONDHRADIn-Library Use Only
    book

    book

  6. TitleFull-length films from the production of the studios - FS Barrandov, SFT Bratislava, FS Gottwaldov - in the year 1977
    Author info[edited by Central lending office of films]
    Author Ústřední půjčovna filmů
    Issue data Praha : Central lending office of films, [1978]
    Physical description- 56 s.
    ISBN(Brož.)
    Doc. KindAFG - Filmographies
    Databasexxxk - Books
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    32144/19770113520FONDHRADIn-Library Use Only
    32144/1977-A0113521FONDHRADIn-Library Use Only
    book

    book

  7. TitleČeskoslovenské dlouhé filmy 1969
    Source document Filmový přehled  Č. 1 (1970), nestr.
    Doc. KindRP - Articles
    Call number6691/1970
    Databasexcla - ARTICLES
    article

    article

  8. TitleHodina modrých slonů
    SubtitleTechnický scénář
    Author infotechnický scénář Radim Cvrček; dramaturg Ján Beer, Zdeněk Rozkopal; Milan Šimek, námět a literární scénář Ota Hofman
    Author Cvrček Radim (1931-2004)
    Další autoři Rozkopal Zdeněk (1924-2002) Hofman Ota (1928-1989) Beer Ján (1922-2004) Šimek Milan (1934-1996)
    Issue[1. verze]
    Issue data Praha : Filmové studio Barrandov Bratislava : Štúdio hraných filmov, 1970
    Physical description- 12, 121 s.
    Doc. KindATS - Shooting scripts
    Databasexxxs - Scripts screenplays scenarios
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    S-749-TS0001372FONDHRADIn-Library Use Only
    S-749-TS-A0001425FONDHRADIn-Library Use Only
    S-749-TS-B0003108FONDHRAD
    book

    book

  9. TitleČeskoslovenské dlouhé filmy 1968
    Source document Filmový přehled  Č. 3 (1969), nestr.
    Doc. KindRP - Articles
    Call number6691/1969
    Databasexcla - ARTICLES
    article

    article

  10. TitleČeskoslovenské dlouhé hrané filmy 1966 (2. část)
    SubtitleŠtúdio hraných filmov Bratislava-Koliba
    Filmové studio Barrandov
    Source document Filmový přehled  Č. 2 (1967), nestr.
    Doc. KindRP - Articles
    Call number6691/1967
    Databasexcla - ARTICLES
    article

    article