Search results

Records found: 17  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^nfa_un_auth 0062470 xcla^"
  1. PACVOŇ, Michal. Kořeny médií, od filmu k virtuální realitě. In Iluminace. ISSN 0862-397X, 2009, roč. 21, č. 3 = č. 75, s. 145-148. Hlavičkový název: Téma - Filmové představení v kině a mimo ně.
  2. JERRAY, Inés. Animovaný film: figury a hybridizace. In Iluminace. ISSN 0862-397X, 2009, roč. 21, č. 4 = č. 76, s. 83-97. Rubrika: Články k tématu.
  3. PACVOŇ, Michal. Televize. In Iluminace. - 20060223. ISSN 0862-397X, 2005, roč. 17, č. 4 = č. 60, s. 105-108. Rubrika: Obzor.
  4. PACVOŇ, Michal. Hranice skutečnosti. In Iluminace : časopis pro teorii, historii a estetiku filmu. - 20061122. ISSN 0862-397X, 2006, roč. 18, č. 3 = č. 63, s. 188-190. Recenzia na: Realita/fikce - říše klamu / François Jost ; [z francouzského originálu ... přeložil Ladislav Šerý]. - Praha : Akademie múzických umění v Praze, 2006. Rubrika: Obzor.
  5. TRÖHLER, Margrit - TAYLOR, Henry M. Několik faset lidské postavy v hraném filmu. In Iluminace. - 20050523. ISSN 0862-397X, 2005, roč. 17, č. 1 = č. 57, s. 5-23. Rubrika: Články.
  6. BARNIER, Martin. Řešení vývozu zvukového filmu: jazykové verze. In Iluminace. - 1989-. ISSN 0862-397X, 54, roč. 16, č. 2, (2004. Rubrika: Články.
  7. ODIN, Roger. Otázka amatéra v trojím prostoru natáčení a šíření. In Iluminace. - 20050131. ISSN 0862-397X, 2004, roč. 16, č. 3 = č. 55, s. 5-33. Rubrika: Články.
  8. CRETON, Laurent. Ekonomika a trhy amatérského filmu: dynamika vývoje. In Iluminace. - 20050131. ISSN 0862-397X, 2004, roč. 16, č. 3 = č. 55, s. 35-52. Rubrika: Články.
  9. PACVOŇ, Michal. Konvergence médií, aneb, bujení intimistického prostoru. In Iluminace. - 20050131. ISSN 0862-397X, 2004, roč. 16, č. 3 = č. 55, s. 257-261. Rubrika: Obzor.
  10. GAUDREAULT, André - MARION, Philippe. Médium se vždycky rodí dvakrát-. In Nová filmová historie : antologie současného myšlení o dějinách kinematografie a audiovizuální kultury. - Praha : Nakladatelství Herrmann a synové, 2004, s. 439-451.

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.