Number of the records: 1  

Copak dneska sníme?

  1. Pavelka, Robert, 1963-

    Copak dneska sníme? / Robert Pavelka

    In Cinema. -- ISSN 1210-132X. -- [Roč. 22], č. 12 = sešit 260 (2012), s. 46-47

    Článek je věnován filmům, ve kterých hraje hlavní nebo zásadní roli jídlo nebo kulinářské umění a připomíná tak tituly: Velká žranice, Mortadela, Ratatouille, Křidýlko nebo stehýnko, Zelňačka, Tisíc a jeden recept zamilovaného kuchaře. Kuchyně jako klíčové místo děje, vaření, jídla atd. jsou důležité ve snímcích: Princezna se zlatou hvězdou na čele, Oslí kůže, Princ se železným srdce, Byl jednou jeden král, Slavnosti sneženek a další.

    1. jídlo ve filmu 2. hostina ve filmu 3. motiv ve filmu 4. situace ve filmu 5. filmové scény 6. klíčové filmové scény 7. články

    I. Cinema. -- [Roč. 22], č. 12 = sešit 260 (2012), s. 46-47

    791.23+791.634+791.24+(046)
    ABC135
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.