Number of the records: 1  

Korespondence 3

  1. SYS110724
    LBL
      
    00000nam^^22^^^^^^^^450
    005
      
    20201015055911.0
    010
      
    $a 978-80-86903-59-0 $b váz.
    035
      
    $a (NFA-K)b-00092091
    100
      
    $a 20080227h2007 m 0czey0103 ba
    101
    0-
    $a cze
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Korespondence 3 $i R-Ž $f František Langer $g [uspořádala a komentáře napsala Marta Dandová]
    205
      
    $a Vyd. 1.
    210
      
    $a Praha $c Akropolis $d 2007
    215
      
    $a 396 s.
    225
    2-
    $a Spisy Františka Langera $v sv. 19
    307
      
    $a Ediční poznámka
    314
      
    $a Vydáno ve spolupráci s Nadačním fondem Františka Langera
    320
      
    $a Rejstřík pro všechny 3 sv.
    330
      
    $a Třetí svazek uzavírá autorovu korespondenci, ve stejném duchu navazuje na předchozí dopisy publikované v Korespondenci I a II. Svazek přináší další nová poznání a objevy. Jsou to především dopisy mladého Františka Langera literárnímu historikovi, knihovníkovi a básníkovi Janu Thonovi, v nichž se projevuje úplně jiný Langer, než jak jsme ho znali doposud.
    600
    -1
    $3 nfa_un_auth*0005870 $a Langer $b František $f 1888-1965 $x český spisovatel, kritik, dramatik, scenárista a vojenský lékař $y Československo
    606
    0-
    $3 nfa_un_entry*0003054 $a spisovatelé $y Československo
    608
      
    $3 nfa_un_auth*0064838 $a korespondence
    608
      
    $3 nfa_un_auth*0067341 $a sebrané spisy
    675
      
    $a 82-051(437) $z cze $9 MRF
    675
      
    $a (044) $z cze $9 MRF
    675
      
    $a (081.1) $z cze $9 MRF
    675
      
    $a 929 $9 MRF $z cze
    675
      
    $a 821.162.3 $9 MRF $z cze
    700
    -1
    $3 nfa_un_auth*0005870 $a Langer $b František $f 1888-1965 $4 070
    702
    -1
    $3 nfa_un_auth*0082788 $a Dandová $b Marta $f 1934- $4 340
    801
    -0
    $a CZ $b ABC135 $c 20080227 $g AACR2 $9 2
    910
      
    $a ABC135

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.