Number of the records: 1  

Od varieté ke kinematografii

  1. SYS074871
    LBL
      
    01872naa^^2200385^^^450
    005
      
    20201015030000.9
    035
      
    $a (NFA-K)b-00057101
    100
      
    $a 20041220j m 0czey0103 ba
    101
    1-
    $a cze $c ger
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Od varieté ke kinematografii $b rn $e přímluva za rozšířený koncept intermediality $z ger $d Vom Varieté zum Kino $e <ein> Plädoyer für ein erweitertes Konzept der Intermedialität $f Joseph Garncarz $g přeložil Petr Mareš
    307
      
    $a Filmografie na s. 484
    320
      
    $a Citovaná literatura na s. 483-484
    330
      
    $a Stať o konstituování kulturní identity kinematografie v jejím raném období prostřednictvím analýzy způsobů interakce nového filmového média s už etablovanými formami zábavy, konkrétně varietním divadlem.
    454
    -1
    $1 200 1 $a Intermedialität $e Theorie und Praxis eines interdisziplinären Forschungsgebiets $1 701 1 $3 nfa_un_auth*0072658 $a Helbig $b Jörg $f 1955- $4 220 $1 210 $a Berlin $c Erich Schmidt $d 1998 $1 215 $a S. 244-256
    463
    -1
    $1 001 nfa_un_cat*073759 $1 200 1 $a Nová filmová historie $e antologie současného myšlení o dějinách kinematografie a audiovizuální kultury $f (editor) Petr Szczepanik $v S. 472-484 $1 210 $a Praha $c Nakladatelství Herrmann a synové $d 2004 $1 702 1 $3 nfa_un_auth*0009612 $a Szczepanik $b Petr $4 340 $f 1974-
    606
    0-
    $3 nfa_un_entry*0003136 $a varieté a film
    608
      
    $3 nfa_un_auth*0067379 $a stati
    608
      
    $3 nfa_un_auth*0067228 $a studie
    615
      
    $n 791 $a Film. Cirkus. Lidová zábava $2 Konspekt $9 3
    675
      
    $a 792.7:791 $9 MRF $z cze
    675
      
    $a 791.22 $9 MRF $z cze
    675
      
    $a 792+791 $9 MRF $z cze
    675
      
    $a (048.8)
    675
      
    $a (049)
    700
    -1
    $3 nfa_un_auth*0072285 $a Garncarz $b Joseph $f 1957-
    801
    -0
    $a CZ $b ABC135 $c 20041220 $g AACR2 $9 2
    910
      
    $t rm
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.