Number of the records: 1  

Beiträge zur Film- und Fernsehwissenschaft

  1. TitleBeiträge zur Film- und Fernsehwissenschaft
    SubtitleItalienische Filme gegen den Faschismus
    Film, Fernsehen, Video- charakteristische Entwicklungen und Probleme
    Author infoSchriftenreihe der Hochschule für Film und Fernsehen der DDR "Konrad Wolf"; [Redaktion Hermann Herlinghaus ... at al.]
    Další autoři Herlinghaus Hermann (1951-1989) Hochschule für Film und Fernsehen der DDR (vysoká škola pro filmové a televizní umění : Postupim, Německo)
    Issue data [Berlin] : Hochschule für Film und Fernsehen der DDR, 1988
    Physical description- 207 s.: il.
    EditionBeiträge zur Film- und Fernsehwissenschaft Nr. 31, 1988 29. Jahrgang
    AnnotationSérie příspěvků (studií) k filmové a televizní vědě vydávaná Hochschule für Film und Fernsehen der DDR. Zahrnuje vybrané stati, studie a recenze o současném stavu filmové vědy v NDR, o jednotlivých tvůrcích, o základních otázkách filmové estetiky aj. Toto číslo je věnováno především italským protifašistickým filmům 1962-1982
    ISBN(Brož.)
    Keywords produkce. Itálie. 1962-1982 * filmová estetika * protiválečný film * filmová tvorba. Itálie. 1962-1982 * filmová tvorba. Německá demokratická republika * režiséři. Itálie * filmová věda a výzkum. Německá demokratická republika * filmové vzdělávání, využití filmu. Německá demokratická republika
    Form. Descr. sborníky, studie, stati
    UDC791.22, 791.62-026.15(450)"1962/1982", 791.633-051(450), 791.62-026.15(450)"1962/1982", 791.63(450)"1962/1982", 659.32(430.2), 371.686:791.51, 791.32.01:111.852, (082), (048.8)
    Languageger - German
    CountryDE - Germany
    Doc. KindASB - Proceedings
    Catal.org.ABC135 - Knihovna Národního filmového archivu
    NFA Control Number(NFA-K)b-00165299
    Copy count1, currently available 0, at library only 1
    Databasexxxk - Books
    Call numberTrack No.LocationSublocationCSInfo
    33688/310080362FONDHRADIn-Library Use Only

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.