Number of the records: 1  

Od Atalanty k Atalantě

  1. SYS080895
    LBL
      
    01629naa^^2200361^^^450
    005
      
    20201015032934.7
    035
      
    $a (NFA-K)b-00062902
    100
      
    $a 20050804d2005 m y0czey0103 ba
    101
    0-
    $a cze
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Od Atalanty k Atalantě $f Pierre Philippe $g přeložila Eva Křístková
    215
      
    $c 4 il.
    305
      
    $a katalog firmy Gaumont k filmu Atalanta
    330
      
    $a Vznik filmu Jeana Viga Atalanta, popis problémů při natáčení a střihu. Nepřijetí filmu při tzv. schvalovací projekci a nutné zásahy do filmu. Přejmenování snímku na Le Chaland qui pase a uvedení do kin. Příznivé kritiky i přijetí diváky. Snahy o obnovení původní podoby filmu od r. 1949. Postup prací. Restaurování původní Atalanty od r. 1989. Popis vize konečné podoby díla.
    463
    -1
    $1 001 nfa_un_cat*080595 $1 011 $a 0015-1068 $1 200 1 $a Film a doba $v Roč. 51, č. 2 (2005), s. 79-81 $1 210 $d 20050722
    600
    -1
    $3 nfa_un_auth*0001472 $a Vigo $b Jean $f 1905-1934 $x francouzský režisér, scenárista $y Francie
    605
      
    $3 nfa_un_auth*0075483 $a Atalanta $k 1934 $n film
    606
    0-
    $3 nfa_un_entry*0001674 $a filmy $y Francie $z 1934
    606
    0-
    $3 nfa_un_entry*0002341 $a restaurované filmy
    606
    0-
    $3 nfa_un_entry*0002486 $a střihy do filmu
    606
    0-
    $3 nfa_un_entry*0002653 $a verze
    608
      
    $3 nfa_un_auth*0067228 $a studie
    615
      
    $n 791 $a Film. Cirkus. Lidová zábava $2 Konspekt $9 3
    675
      
    $a 791-25 $z cze $9 MRF
    675
      
    $a (048.8) $z cze $9 MRF
    675
      
    $a (046) $9 MRF $z cze
    700
    -1
    $3 nfa_un_auth*0075484 $a Philippe $b Pierre $4 070
    701
    -1
    $3 nfa_un_auth*0008217 $a Křístková $b Eva $4 730
    801
    -0
    $a CZ $b ABC135 $c 20050804 $g AACR2 $9 2
    910
      
    $a ABC135 $t rs
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.