Number of the records: 1  

Beiträge zur Film- und Fernsehwissenschaft

  1. TitleBeiträge zur Film- und Fernsehwissenschaft
    Author infoSchriftenreihe der Hochschule für Film und Fernsehen der DDR "Konrad Wolf"; [Klaus Preisigke, Verantwortlicher Redakteur Hermann Herlinghaus ... at al.]
    Další autoři Herlinghaus Hermann (1951-1989) Preisigke Klaus Pater (1939-) Hochschule für Film und Fernsehen der DDR (vysoká škola pro filmové a televizní umění : Postupim, Německo)
    Issue data [Berlin] : Hochschule für Film und Fernsehen der DDR, 1986
    Physical description- 226 s.
    EditionBeiträge zur Film- und Fernsehwissenschaft 1/86 27. Jahrgang
    Contains alsoDas Fernsehen der BDR Struktur, Inhalte Methoden / Klaus Preisigke
    AnnotationSérie příspěvků (studií) k filmové a televizní vědě vydávaná Hochschule für Film und Fernsehen der DDR. Zahrnuje vybrané stati, studie a recenze o současném stavu filmové vědy v NDR, o jednotlivých tvůrcích, o základních otázkách filmové estetiky aj. Toto číslo je věnováno využití mediálních zdrojů, výzkumu a kritice propagačních metod západoněmecké televize a jejího významu a manipulace v médiích
    ISBN(Brož.)
    Keywords masová komunikace * televize. analýza. metodologie. Německá spolková republika * masmédia * filmová věda a výzkum. Německá demokratická republika * filmové vzdělávání, využití filmu. Německá demokratická republika
    Form. Descr. sborníky, studie, stati
    UDC654.191(430.1), 316.772.4, 659.3, 371.686:791.51, 791.32.01:111.852, (082), (048.8)
    Languageger - German
    CountryDE - Germany
    Doc. KindASB - Proceedings
    Catal.org.ABC135 - Knihovna Národního filmového archivu
    NFA Control Number(NFA-K)b-00164416
    Copy count2, currently available 0, at library only 2
    Databasexxxk - Books
    Call numberTrack No.LocationSublocationCSInfo
    33688/1986/10077793FONDHRADIn-Library Use Only
    33688/1986/1-A0077794FONDHRADIn-Library Use Only

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.