Number of the records: 1  

An approach to screenwriting for the feature film

  1. TitleAn approach to screenwriting for the feature film
    Subtitle4 lectures
    Author infoJan Fleischer
    Author Fleischer Jan (1945-)
    Další autoři SOURCES (společnost, workshop pro scenáristy : Amsterdam, Nizozemsko)
    Issue data Amsterdam : SOURCES, c1995
    Physical description- 60 s.
    NoteÚvod. - Biografická poznámka. - Soupis scénářů. - Portrét Jan Fleischera na obálce
    AnnotationČtyři přednášky scenáristy a pedagoga Jan Fleischera byly součástí kurzu psaní scénářů, který sám navrhl pro National Film and Television School v Beaconsfieldu, kde sám působí. Kurzy pořádá společnost "Sources" založená za účelem zvýšení kvality a významu audiovizuálního průmyslu v Evropě. Tyto putovní workshopy pro rozvoj scenáristiky jsou určeny pro profesionální scenáristy s rozpracovaným projektem. Skládají se vždy ze dvou sedmidenních seminářů a každý se koná v jiné zemi. Vytváří se malé pracovní skupiny pod vedením renomovaného scenáristického analytika. Program dále zahrnuje „sources ideaboxes“ či projekce filmů hostitelské země. Účastníci také mají příležitost pracovat se zkušenými scenáristy přímo, protože akce se koná paralelně s dalším workshopem (Sources development workshop).
    ISBN90 74921 10 8 (sešit)
    Person keywords Fleischer Jan (1945-)
    Corporation keywords SOURCES
    Keywords scénář * scenáristika * filmové kursy * filmové vzdělávání * scenáristé
    Form. Descr. přednášky, biografie
    UDC791.632, 791.51, 791.632-051, (042.3), (092), 929
    Languageeng - English
    CountryNL - Netherlands
    Doc. KindAPR - Lectures
    Catal.org.ABC135 - Knihovna Národního filmového archivu
    NFA Control Number(NFA-K)b-00236920
    Copy count1, currently available 0, at library only 1
    Databasexxxk - Books
    Call numberTrack No.LocationSublocationCSInfo
    43025/40121596FONDSKLADIn-Library Use Only

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.