Number of the records: 1  

Priestorový zvuk - realizácia zvukového environmentu

  1. TitlePriestorový zvuk - realizácia zvukového environmentu
    Author infoPeter Mojžiš
    Author Mojžiš Peter (1949-)
    Issue1. vyd.
    Issue data Bratislava : Vysoká škola múzických umení v Bratislave, 2015
    Physical description- 116 s.: il., portréty, faksim.
    EditionEdícia VŠMU ft
    NoteÚvod, anglické resumé, o autorovi. - Bibliografie na s. 114-115
    AnnotationProfesor Peter Mojžiš, vedoucí Ateliéru zvukové skladby Filmové a televízní fakulty Vysoké školy múzických umění v Bratislavě a držitel mnoha ocenění, především za zvuk ve filmech Martina Šulíka, ve své publikaci přibližuje problematiku dnes už neodmyslitelné složky filmového díla nejen studentům filmových škol, ale všem zájemcům o teoretické a praktické zásady vytváření a působení trojrozměrného zvukového prostředí, natáčení kontaktního a pomocného zvuku, postprodukce, mixáže a konverze. Text je doplněný bohatým obrazovým materiálem ke konkrétním filmům, na kterých se Mojžiš podílel, ale zejména snímky, které názorně vysvětlují práci ve zvukové střižně.
    ISBN978-80-89439-77-5 (brož.)
    Keywords optický záznam zvuku * reprodukce zvuku * digitální záznam zvuku * synchronizace obrazu a zvuku * zvukaři * záznam zvuku * zvuk ve filmu * zvuková aparatura * zvuková mixáž * zvuková stopa * zvuková studia * zvukové systémy * zvukový střih
    Form. Descr. vysokoškolská skripta, učební texty
    UDC778.534.4-051, 681.84, 727.94, 778.534.4, 778.534.48, (075.8), (07)
    Languageslo - slovak
    CountrySK - Slovak Republic
    Doc. KindASK - Textbooks
    Catal.org.ABC135 - Knihovna Národního filmového archivu
    NFA Control Number(NFA-K)b-00195200
    Copy count1, currently available 0, at library only 1
    Databasexxxk - Books
    Call numberTrack No.LocationSublocationCSInfo
    418630115662FONDSKLADIn-Library Use Only
    Priestorový zvuk - realizácia zvukového environmentu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.