Number of the records: 1  

Il problema dell’immissione nella produzione professionale degli allievi diplomati dalle scuole di cinema e di T.V.

  1. TitleIl problema dell’immissione nella produzione professionale degli allievi diplomati dalle scuole di cinema e di T.V.
    Par.titleLe probleme de l’introduction dans la production professionnelle des eleves diplomes par les ecoles de cinema et de t.v.
    Subtitlerendicoti delle relazioni e degli interventi ripresi dalla registrazione su nastro magnetico
    comptes rendus des rapports et des interventions recueillis d’apres l’enregistrement sur bande magnétique
    Author infoe cura di Guido Cincotti e Romano Mergè
    Author Cincotti Guido (1928-2005)
    Další autoři Mergè Romano
    Issue data Roma : Centro Sperimentale di Cinematografia, 1957
    Physical description- 241 s.
    AnnotationSborník z Mezinárodní konference filmových a televizních škol, která se konala 2.-9. 9. 1956 v rámci 17. ročníku festivalu v Benátkách a zabývala se problematikou uplatnění studentů - absolventů filmových a televizních škol do profesionální produkce. Za Československo se konference účastnil český filmový a divadelní teoretik, kritik, historik, profesor AMU a rektor FAMU Antonín Brousil.
    ISBN(Váz.)
    Event keywords Mezinárodní filmový festival (17.: Benátky, Itálie: 1956)
    Keywords filmové festivaly. Itálie. 1956 * konference. Itálie. 1956 * filmové vzdělávání * filmové školy * studenti a film * filmoví pracovníci
    Form. Descr. sborníky, sborníky konferencí
    UDC791.65.079(450), 061.3(450), 791.51, 378:791, 37.011.3-052+791, 791.6-051, (082), (063)
    Languageita - Italian, fre - French
    CountryIT - Italy
    Doc. KindASB - Proceedings
    Catal.org.ABC135 - Knihovna Národního filmového archivu
    NFA Control Number(NFA-K)b-00239182
    Copy count1, currently available 0, at library only 1
    Databasexxxk - Books
    Call numberTrack No.LocationSublocationCSInfo
    82590037721FONDHRADIn-Library Use Only

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.