Number of the records: 1  

Beiträge zur Film- und Fernsehwissenschaft

  1. TitleBeiträge zur Film- und Fernsehwissenschaft
    SubtitleKino und Filmkunst
    Kolloquium: Filmkunst und neue Medien
    Author infoSchriftenreihe der Hochschule für Film und Fernsehen der DDR "Konrad Wolf"; [Redaktion Hermann Herlinghaus ... at al.]
    Další autoři Herlinghaus Hermann (1951-1989) Hochschule für Film und Fernsehen der DDR (vysoká škola pro filmové a televizní umění : Postupim, Německo)
    Issue data [Berlin] : Hochschule für Film und Fernsehen der DDR, 1989
    Physical description- 234 s.: il.
    EditionBeiträge zur Film- und Fernsehwissenschaft Nr. 35, 1989 30. Jahrgang
    AnnotationSérie příspěvků (studií) k filmové a televizní vědě vydávaná Hochschule für Film und Fernsehen der DDR. Zahrnuje vybrané stati, studie a recenze o současném stavu filmové vědy v NDR, o jednotlivých tvůrcích, o základních otázkách filmové estetiky aj. Toto číslo je částečně věnováno fenoménu tzv. nových médií (kreativní práci s fotografiemi, videem a zvuky)
    ISBN(Brož.)
    Keywords filmová věda a výzkum. Německá demokratická republika * digitální média a film * virtuální realita * filmové vzdělávání, využití filmu. Německá demokratická republika * filmová tvorba * režiséři. Německá demokratická republika * scenáristé. Německá demokratická republika
    Form. Descr. sborníky, eseje, stati, analýzy
    UDC004.946, 791.633-051(430.2), 82-051(430.2), 791.632-051(430.2), (0:82-4), (048.83), 791.62-026.15, 791.633-051(430.2), 791.62-026.15(430.2), 791.63(430.2), 654.191(430.2), 371.686:791.51, 791.32.01:111.852, (082)
    Languageger - German
    CountryDE - Germany
    Doc. KindASB - Proceedings
    Catal.org.ABC135 - Knihovna Národního filmového archivu
    NFA Control Number(NFA-K)b-00165597
    Copy count1, currently available 0, at library only 1
    Databasexxxk - Books
    Call numberTrack No.LocationSublocationCSInfo
    33688/350081018FONDHRADIn-Library Use Only

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.