Number of the records: 1  

Copak dneska sníme?

  1. TitleCopak dneska sníme?
    Author infoRobert Pavelka
    Author Pavelka Robert (1963-)
    Physical description- 5 barev. il.
    Source document  Cinema, [Roč. 22], č. 12 = sešit 260 (2012), s. 46-47
    NoteRubrika: Bonus
    AnnotationČlánek je věnován filmům, ve kterých hraje hlavní nebo zásadní roli jídlo nebo kulinářské umění a připomíná tak tituly: Velká žranice, Mortadela, Ratatouille, Křidýlko nebo stehýnko, Zelňačka, Tisíc a jeden recept zamilovaného kuchaře. Kuchyně jako klíčové místo děje, vaření, jídla atd. jsou důležité ve snímcích: Princezna se zlatou hvězdou na čele, Oslí kůže, Princ se železným srdce, Byl jednou jeden král, Slavnosti sneženek a další.
    Keywords jídlo ve filmu * hostina ve filmu * motiv ve filmu * situace ve filmu * filmové scény * klíčové filmové scény
    Form. Descr. články
    UDC791.23, 791.634, 791.24, (046)
    Languagecze - Czech
    CountryCZ - Czech Republic
    Doc. KindRP - Articles
    Catal.org.ABC135 - Knihovna Národního filmového archivu
    NFA Control Number(NFA-K)b-00151965
    Call numberII-6460/2012
    Databasexcla - ARTICLES
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.