Number of the records: 1  

Půlnoc v Paříži

  1. TitlePůlnoc v Paříži
    Author infoJan Horák
    Author Horák Jan
    Physical description- 1 barev. il.
    Source document  Filmstage, Č. únor (2012), s. 54
    NoteRubrika: Novinky DVD
    AnnotationRecenze filmu Půlnoc v Paříži, který vychází na DVD.
    Film Půlnoc v Paříži 2011
    Keywords filmy. Španělsko. Spojené státy americké. 2011 * filmy na DVD
    Form. Descr. recenze
    UDC791:004.085.4, 791.63(460), 791.63(73), (046), (0:82-95)
    Languagecze - Czech
    CountryCZ - Czech Republic
    Doc. KindRP - Articles
    Catal.org.ABC135 - Knihovna Národního filmového archivu
    NFA Control Number(NFA-K)b-00143167
    Call numberII-7672/2012
    Databasexcla - ARTICLES
    Title
    Processo a Hollywood
    Subtitle
    storia del film La prova del fuoco di John Huston
    Author info
    Lillian Ross; [traduzione dall'inglese di Giuseppe Calzolari
    Author
    Ross Lillian (1926-)
    Issue
    1 ed.
    Issue dataPhysical description
    - 271 s., [16] s. obr. příl.: il.
    Original
     Picture a story about Hollywood
    Other Interrelated Works
     Rudý odznak odvahy
     /
      Crane Stephen (1871- 1900);  Valja Jiří (1914-1967);  Škvorecký Josef (1924-2012)
    . Praha : Státní nakladatelství krásné literatury, hudby a umění, 1958.
    Note
    Biografie. - Filmografie
    Annotation
    Předmětem této knihy je natáčení ambiciózní filmové adaptace slavného románu Stephena Cranea z roku 1894, "The Red Badge of Courage" (Rudý odznak odvahy, La prova del fuoco), kterou režíroval John Huston. Studio nakonec film sestříhalo na něco málo víc než hodinu, údajně proto, aby byl film obchodně úspěšnější. Doplněno obrazovou přílohou, biografií a filmografií amerického režiséra, scenáristy, herce a producenta Johna Hustona.
    ISBN
    (Váz.)
    FilmKeywordsForm. Descr.UDC
    791.62(73), 791.63(73), 791.61(73)"1951", 791.61-051(73), 791.631-051(73), (048.8), (048.83)
    Language
    ita - Italian
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.