Number of the records: 1  

Ať to zůstane mezi námi

  1. TitleAť to zůstane mezi námi
    Author infoFrancis Veber; [z francouzského originálu ... přeložil Jiří Žák]
    Author Veber Francis (1937-)
    Další autoři Žák Jiří (1946-)
    Issue data V Praze : Nakladatelství XYZ, 2012
    Physical description- 334 s., [4] s. obr. příl.: il., portréty
    Original  Que ca reste entre nous  /   Veber Francis (1937-) . Paris : Éditions Robert Laffont, 2010.
    NotePoznámky v textu, filmografie F. Vebera, o autorovi
    AnnotationVzpomínky francouzského režiséra, herce, dramatika a scenáristy Francise Vebera na zlatou éru francouzské kinematografie. Francis Veber začínal jako novinář, v šedesátých letech se etabloval jako filmový scenárista, později i jako režisér. Debutoval v roce 1976 komedií Hračka v hlavní roli s Pierrem Richardem, se kterým pak natočil další úspěšné filmy jako Kopyto, Otec a otec nebo Uprchlíci. Spolupracoval i s Jeanem Paulem Belmondem, například při natáčení Muže z Acapulka, kde byl Veber autorem námětu. Jeho nejúspěšnějším filmem je Blbec k večeři, který byl v šesti kategoriích nominován na Césara.
    ISBN978-80-7388-622-6 (váz.)
    Person keywords Veber Francis (1937-)
    Keywords režiséři. Francie. 1976-2008 * scenáristé. Francie. 1969-2008 * herci. Francie * komedie. Francie. 1969-2008
    Form. Descr. autobiografie, autobiografické vzpomínky
    UDC791.633-051(44)"1976/2008", 791.632-051(44)"1969/2008", 791.635-051(44), 791.221.2(44)"1969/2008", (092), (0:82-94), 929
    Languagecze - Czech
    Language of the originalfre - French
    CountryCZ - Czech Republic
    Doc. KindABI - Biographies
    Catal.org.ABC135 - Knihovna Národního filmového archivu
    NFA Control Number(NFA-K)b-00140962
    Copy count1, currently available 0, at library only 1
    Databasexxxk - Books
    References (1) - ARTICLES
    Call numberTrack No.LocationSublocationCSInfo
    404180108628FONDSKLADIn-Library Use Only

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.