Basket

  1. NázevGravitační pole II
    Aut.údajeFH
    Autor FH (činný v 60. letech 20. stol.)
    Fyzický popis- technické údaje k filmu
    Zdroj.dok.  Filmový přehled, Č. 44-45 (1964), nestr.  ISSN 0015-1645.
    Druh dok.RP - Články
    Signatura6691/1964
    Databázexcla - ČLÁNKY
    article

    article

  2. NázevChtěla jsem s filmem skončit!
    Aut.údajeAlice Nellis; Jaroslav Sedláček
    Autor Nellis Alice (1971-)
    Další autoři Sedláček Jaroslav (1972-)
    Fyzický popis- 2 barev. il.
    Zdroj.dok.  Cinema, Roč. 17, č. 5 = sešit 193 (2007), s. [48]-50  ISSN 1210-132X.
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaII-6460/2007
    Databázexcla - ČLÁNKY
    Název
    Carrey Potter
    Fyzický popis
    - 3 barev. il.
    Zdroj.dok.
    article

    article

  3. NázevMisss Hanoi [rukopis]
    Aut.údajeby Zdeněk Viktora; Adéla Kabelková, Marek Grajciar
    Autor Viktora Zdeněk (1976-)
    Další autoři Kabelková Adéla (1989-) Grajciar Marek (1983-)
    Vydání[Verze 1.]
    Vyd.údaje Praha : Screenplay by s.r.ro.
    Fyzický popis- 96 s.
    Druh dok.OLS - Literární scénář v rukopisu/strojopisu
    Databázexxxs - Scénáře
    Infoe-dokument je přístupný registrovaným uživatelům
    book

    book

  4.  

    NázevPrávo
    Podnázevnezávislé noviny
    Roč. a čísloRoč. 26, č. 35 (11.02.2016), 2016
    Vyd.údaje 2016
    ISSN1211-2119
    Druh dok.BPE - Periodika
    Databázexjcp - PERIODIKA - Přijatá čísla
    Odkazy - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    - PERIODIKA - Svázaný ročník periodika
    (1) - ČLÁNKY
    Obsah Filmaři potřebují lepší kritiky / publicista a scenárista Tomáš.. ; [Klára Kolářová]
    journal

    journal

  5. NázevTribhanga – cikcak na třetí
    Aut.údajePetr Stránský
    Autor Stránský Petr (1962-)
    Fyzický popis- 4 barev. il.
    Zdroj.dok.  Cinema, [Roč. 31], č. 3 = sešit 359 (2021), s. 42 . 2021.  ISSN 1210-132X.
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaII-6460/2021
    Databázexcla - ČLÁNKY
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.