Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^nfa_un_auth 0128138 xcla^"
  1. NázevV čele víkendové návštěvnosti kin je česká komedie Sezn@mka [online]
    Aut.údajeČeská filmová kancelář
    Autor Česká tisková kancelář
    Fyzický popis- 1 online zdroj: 1 barev. il.
    Zdroj.dok. Revue Filmového přehledu  20160801
    Druh dok.RP - Články
    URLWebovská stránka
    Databázexcla - ČLÁNKY
    Infoe-dokument je přístupný registrovaným uživatelům
    Odkazy - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    článek

    článek

  2. NázevZač nás trestají Sezn@mkou
    Aut.údajeMirka Spáčilová
    Autor Spáčilová Mirka (1956-)
    Fyzický popis- 1 barev. il.
    Zdroj.dok. Mladá fronta Dnes  Roč. 27, č. 176 (29.07.2016), s. 7
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaIIp-324/2016
    Databázexcla - ČLÁNKY
    Infoe-dokument je přístupný registrovaným uživatelům
    článek

    článek

  3. NázevSezn@mka [online]
    Aut.údajeMartin Šrajer
    Autor Šrajer Martin (1989-)
    Fyzický popis- 1 online zdroj: 2 barev. il.
    Zdroj.dok. Revue Filmového přehledu  20160726
    Druh dok.RP - Články
    URLWebovská stránka
    Databázexcla - ČLÁNKY
    Infoe-dokument je přístupný registrovaným uživatelům
    Odkazy - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    článek

    článek

  4. NázevSeznamka
    Podnázevkomedie o tom, že i z lovce se může stát štvaná zvěř
    Fyzický popis- 5 barev. il.
    Zdroj.dok. Cinema  [Roč. 26], č. 7 = sešit 303 (2016), s. 19
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaII-6460/2016
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  5. NázevLáska, nebo kšeft?
    Podnázevbláznivá letní veselohra
    Aut.údajeMatěj Svoboda
    Autor Svoboda Matěj
    Fyzický popis- 2 barev. il.
    Zdroj.dok. Týdeník Televize  Č. 30 (2016), s. 26
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaIIp-4708/2016
    Databázexcla - ČLÁNKY
    Infoe-dokument je přístupný registrovaným uživatelům
    článek

    článek



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.