Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 594  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^nfa_un_auth 0068788 xxxk^"
  1. NázevZ šedé zóny
    Podnázevtexty a kontexty
    Aut.údajeJan Bernard
    Autor Bernard Jan (1948-)
    Vydání1. vyd.
    Vyd.údaje Praha : Nakladatelství AMU, 2010
    Fyzický popis- 592 s., [16] s. obr. příl.: il, portréty, faksim.
    ISBN978-80-7331-164-3 (brož.)
    Druh dok.AVT - Výbory textu
    Databázexxxk - Knihy
    Odkazy (2) - ČLÁNKY
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    397130104804FONDSKLADpouze prezenčně
    39713-A0104805FONDSKLAD
    39713-B0105109FONDSKLAD
  2. NázevHistorie kinematografie v Gottwaldově - Zlíně [rukopis]
    Podnázevv dokumentech, ve svědectví pamětníků, v pohledu současné generace
    Aut.údaje[Elmar Klos ... et al.]
    Autor Klos Elmar (1910-1993)
    Vyd.údaje [Praha : s.n., 2004?]
    Fyzický popis- [cca 114] s.
    ISBN(Váz.)
    Druh dok.ORN - Rukopisy a rukopisy nepublikované
    Databázexxxk - Knihy
    Odkazy (1) - Knihy
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    II-66080087424PRIRSKLADpouze prezenčně
  3. NázevFilmový sborník historický
    Část.dok.2. 90 let vývoje čs. kinematografie - příspěvky z konference
    Vydání1. vyd.
    Vyd.údaje Praha : Československý filmový ústav, 1991
    Fyzický popis- 283 s.: il.
    EdiceSborníky - Historie 0862-5352
    ISBN80-7004-013-0 (brož.)
    Druh dok.ASB - Sborníky
    Databázexxxk - Knihy
    Odkazy (1) - Sbírka mikrodokumentů
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    34018/20084902FONDHRADpouze prezenčně
    34018/2-A0084903FONDHRAD
    34018/2-B0084904FONDHRAD
    34018/2-C0084905FONDHRAD
    34018/2-D0084906FONDHRAD
    34018/2-E0084693FONDHRAD
    34018/2-F0084694FONDHRAD
    34018/2-G0084695FONDHRAD
    34018/2-H0084696PRIRCIT5
    34018/2-I0084697FONDHRAD
  4. NázevPolská kinematografie
    Podnázev1908-1988
    Aut.údaje[sestavili odb. pracovníci ČSFÚ a filmová historička Blažena Urgošíková; odpovědná redaktorka Táňa Bretyšová]
    Autor Československý filmový ústav
    Další autoři Urgošíková Blažena (1935-)
    Vyd.údaje Praha : Čs. filmový ústav, 1990
    Fyzický popis- 106 s.
    EdiceNejvýznamnější díla světové kinematografie [Č. 10]
    ISBN80-7004-015 ((celý soubor); brož.)80-7004-057-2 ((tento svazek); brož.)
    Druh dok.AFG - Filmografie
    URLDigitální knihovna NFA
    Databázexxxk - Knihy
    Odkazy (1) - Sbírka mikrodokumentů
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    II-5254/100083297FONDHRADpouze prezenčně
    II-5254/10-A0083298FONDHRADpouze prezenčně
    II-5254/10-B0083299FONDHRADpouze prezenčně
    II-5254/10-C0083300FONDHRADpouze prezenčně
    II-5254/10-D0083301FONDHRADpouze prezenčně
  5. NázevČeské a slovenské dokumentární a animované filmy 1989
    Souběž.n.Czech and slovak film documentaries and cartoons in 1989
    Aut.údaje[z podkladů filmových studií zpracovala Bohumila Vojtíšková]
    Další autoři Vojtíšková Bohumila
    Vyd.údaje Praha : Čs. filmový ústav, 1990
    Fyzický popis- 120 s.
    ISBN80-7004-045-9 (brož.)
    ISSN0862-3996
    Druh dok.AFG - Filmografie
    Databázexxxk - Knihy
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    31318/1989/20081294FONDHRADpouze prezenčně
    31318/1989/2-A0081295FONDHRAD
    31318/1989/2-B0081296FONDHRAD
    31318/1989/2-C0081297FONDHRAD
    31318/1989/2-D0081298FONDHRAD
  6. NázevData a fakta z dějin čs. kinematografie
    Podnázev1896-1945
    Část.dok.Sv. 3 [1. část]
    Aut.údajeZdeněk Štábla
    Autor Štábla Zdeněk (1930-1991)
    Vyd.údaje Praha : Československý filmový ústav, 1990
    Fyzický popis- 327 s.
    ISBN(Brož.)
    Druh dok.ADF - Dějiny filmové
    URLDigitální knihovna NFA
    Databázexxxk - Knihy
    Odkazy (1) - Sbírka mikrodokumentů
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    34224/3/10082973PRIRCIT5pouze prezenčně
    34224/3/1-A0082971PRIRINF7pouze prezenčně
  7. NázevData a fakta z dějin čs. kinematografie
    Podnázev1896-1945
    Část.dok.Sv. 3 [2. část]
    Aut.údajeZdeněk Štábla
    Autor Štábla Zdeněk (1930-1991)
    Vyd.údaje Praha : Československý filmový ústav, 1990
    Fyzický popis- [455], 86 s.
    ISBN(Brož.)
    Druh dok.ADF - Dějiny filmové
    URLDigitální knihovna NFA
    Databázexxxk - Knihy
    Odkazy (1) - Sbírka mikrodokumentů
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    34224/3/20082974PRIRCIT5pouze prezenčně
    34224/3/2-A0082972PRIRINF7pouze prezenčně
  8. NázevData a fakta z dějin čs. kinematografie
    Podnázev1896-1945
    Část.dok.Sv. 4
    Aut.údajeZdeněk Štábla
    Autor Štábla Zdeněk (1930-1991)
    Vyd.údaje Praha : Československý filmový ústav, 1990
    Fyzický popis- 446, 52 s.
    ISBN(Brož.)
    Druh dok.ADF - Dějiny filmové
    URLDigitální knihovna NFA
    Databázexxxk - Knihy
    Odkazy (1) - Sbírka mikrodokumentů
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    34224/40082975PRIRCIT5pouze prezenčně
    34224/4-A0082976PRIRINF7pouze prezenčně
  9. NázevNejpoužívanější filmové výrazy v praxi
    Podnázevrusko-česká a česko-ruská verze
    Aut.údajeVladimír Müller
    Autor Müller Vladimír
    Vydání[1. vyd.]
    Vyd.údaje Praha : Československý filmový ústav, 1990
    Fyzický popis- 192 s.
    ISBN80-7004-050-5 ((R-Č a Č-R verze, 1990) ; váz.)80-7004-049-1 (celý soubor) ; váz.
    Druh dok.ASS - Slovníky překladové specializované
    Databázexxxk - Knihy
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    34011/30081441PRIRINF7pouze prezenčně
    34011/3-A0081442PRIRCIT6pouze prezenčně
    34011/3-B0084663FONDHRADpouze prezenčně
    34011/3-C0081443FONDHRADpouze prezenčně
  10. NázevČeské a slovenské hrané filmy 1989
    Souběž.n.Czech and Slovak Feature Films 1989
    Aut.údaje[odpovědný redaktor Pavel Barák]
    Další autoři Barák Pavel (1941-)
    Vyd.údaje Praha : Československý filmový ústav, 1990
    Fyzický popis- 100 s.
    ISBN(Brož.)
    Druh dok.ARO - Ročenky
    Databázexxxk - Knihy
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    31318/1989/10081299FONDHRADpouze prezenčně
    31318/1989/1-A0081300FONDHRAD
    31318/1989/1-B0081301FONDHRAD
    31318/1989/1-C0081302FONDHRAD
    31318/1989/1-D0081303FONDHRAD

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.