Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Všechna pole = ("buldoci")
  1. NázevHotel Intercontinental
    Aut.údajetext: Michaela J. Janečková
    Autor Janečková Michaela (1982-)
    Fyzický popis- 9 il. (6 barev.)
    Zdroj.dok. Film a video  Roč. 2, č. 12 (prosinec 2012), s. 26-27
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaII-7402/2012
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  2. NázevBuldoci a třešně
    Aut.údajemal
    Autor Málková Ivana (ca 1953-2003)
    Fyzický popis- technické údaje k filmu
    Zdroj.dok. Filmový přehled  Č. 8 (1981), s. 3-4
    Druh dok.RP - Články
    Signatura6691/1981
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  3. NázevBuldoci a třešně
    Podnázev(původní titul: Profesionálové z Milána)
    Aut.údajetechnický scénář Juraj Herz, [námět] Ivan Gariš
    Autor Herz Juraj (1934-2018)
    Další autoři Gariš Ivan (1923-)
    Vydání[1. verze]
    Vyd.údaje Praha : Filmové studio Barrandov, 1980
    Fyzický popis- 30, 202 s.
    Druh dok.ATS - Technické scénáře
    Databázexxxs - Scénáře
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    S-1096-TS0002490FONDHRADpouze prezenčně
    S-1096-TS-A0002672FONDHRADpouze prezenčně
  4. NázevProfesionálové z Milána
    Podnázev(původní titul Profesionálové na dovolené)
    Aut.údaje[námět] a literární scénář Ivan Gariš, literární scénář Juraj Herz
    Autor Gariš Ivan (1923-)
    Další autoři Herz Juraj (1934-2018)
    Vydání[1. verze]
    Vyd.údaje Praha : Filmové studio Barrandov, 1979
    Fyzický popis- 211 l.
    Druh dok.ALS - Literární scénáře
    Databázexxxs - Scénáře
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    S-1096-LS0002288FONDHRADpouze prezenčně
    S-1096-LS-A0010819FONDHRADpouze prezenčně
  5. NázevBuldoci a třešně
    Fyzický popis- 9 l.+7 l. + obálka (8 výstřižků)
    Druh dok.ASF - Separát filmu
    Databázexsep - Sbírka separátů
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    IIf-34700007086FONDCEB2pouze prezenčně
    soubor/sbírka

    soubor/sbírka



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.