Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. NázevAnalýza koprodukční spolupráce mezi ČSSR a SSSR, nové podněty v podmínkách přestavby mezinárodních vztahů v oblasti kinematografie
    Aut.údajeMiroslav Zukal
    Autor Zukal Miroslav
    Další autoři Československý filmový ústav
    Vyd.údaje Praha : Československý filmový ústav, 1989
    Fyzický popis- 82 s.
    EdiceTexty č. 28
    ISBN(Brož.)
    Druh dok.FRC - Rozbory činnosti
    URLDigitální knihovna NFA
    Databázexxxk - Knihy
    Odkazy (1) - Sbírka mikrodokumentů
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    II-5375/280081059FONDHRADpouze prezenčně
    II-5375/28-A0081060FONDHRADpouze prezenčně
    II-5375/28-B0081061FONDHRAD
    II-5375/28-C0081062FONDHRAD
    II-5375/28-D0081063FONDHRAD
  2. NázevFalešní hráči hongkongské komedie
    Podnázevfilmy bratrů Huiových
    Aut.údajeAntonín Tesař
    Autor Tesař Antonín (1983-)
    Fyzický popis- 7 barev. il.
    Zdroj.dok.  Cinepur, Roč. 29, č. 130 (2020), s. 58-65 . 2020.  ISSN 1210-678x.
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaII-6619/2020
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  3. NázevHororové blues
    Podnázevproplétání žánrů ve snímku Hříšníci
    Aut.údajeJarmila Křenková
    Autor Křenková Jarmila (1983-)
    Fyzický popis- 1 il.
    Zdroj.dok.  A2, Roč. 21, č. 11 (21.05.2025), s. 10 . 2025.  ISSN 1801-4542.
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaIII-445/2025
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  4. NázevMijazaki a jeho svět
    Aut.údajeSusan Napierová; přeložila Jana Hejná
    Autor Napier Susan (1955-)
    Další autoři Hejná Jana (1984-)
    VydáníVydání první
    Vyd.údaje V Praze : Paseka, 2023
    Fyzický popis- 318 s., 32 s. obr. příl.: barev. il.
    ISBN978-807637-330-3 (váz.)
    Druh dok.ABI - Biografie
    Databázexxxk - Knihy
    Odkazy (1) - ČLÁNKY
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    435490123520FONDSKLADpouze prezenčně
    43549-A0123576FONDSKLADpouze prezenčně

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.