Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. NázevBFI film and television handbook
    Část.dok.1996
    Aut.údajeeditor Eddie Dyja
    Další autoři Dyja Eddie
    Vydání[1. vyd.]
    Vyd.údaje London : British Film Institute, 1995
    Fyzický popis- 371 s.: čb. a barev. il., grafy, tab.
    ISBN0-85170-552-9 (brož.)
    Druh dok.ARO - Ročenky
    Databázexxxk - Knihy
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    33240/19960089092FONDHRADpouze prezenčně
  2. NázevCheck book
    Podnázeva guide to film production in the UK
    Autor The British Film Commission
    Vydání2nd ed.
    Vyd.údaje London : The British Film Commission, 1994
    Fyzický popis- 208 s.: (některé barev.) il., portréty, mapy
    ISBN(Brož.)
    Druh dok.APU - Průvodce
    Databázexxxk - Knihy
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    407150110697FONDSKLADpouze prezenčně
  3. NázevLáska je nejvyšší lidská emoce
    Aut.údajeDagmar Havlová; Jana Machalická
    Autor Havlová Dagmar (1953-)
    Další autoři Machalická Jana (1958-)
    Fyzický popis- 3 barev. il.
    Zdroj.dok. Lidové noviny  Roč. 34, č. 292 (18.12.2021), s. 8-9
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaIIp-4694/2021/4
    Databázexcla - ČLÁNKY
    Infoe-dokument je přístupný registrovaným uživatelům
    článek

    článek

  4. NázevThe British films catalogue 1995
    Aut.údajepublished by the British Film Commission in association with the British Council; co-ordinated and edited by Joanna Maurice, Amanda Sparks and Antonia Watson, foreword by John Hanson, foreword by Geoff Cadogan]
    Autor The British Film Commission
    Další autoři Maurice Jo The British Council
    Vyd.údaje London : The British Film Commission : The British Council, [1995]
    Fyzický popis- 111 s.: il., portréty
    ISBN(Brož.)
    Druh dok.ARO - Ročenky
    Databázexxxk - Knihy
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    33510/19950105193FONDHRADpouze prezenčně
    33510/1995-A0088062FONDHRADpouze prezenčně

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.