Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. NázevDámičky v sekáči
    Fyzický popis- 1 barev. il., technické údaje k filmu
    Zdroj.dok.  Cinema, [Roč. 22], č. 5 = sešit 253 (2012), s. 95  ISSN 1210-132X.
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaII-6460/2012
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  2. NázevOwen Wilson
    Aut.údajeOwen Wilson; Jude Swaine
    Autor Wilson Owen (1968-)
    Další autoři Swaine Jude
    Fyzický popis- 1 barev. il.
    Zdroj.dok.  Cinema, Roč. 15, č. 9 = sešit 173 (2005), s. 81 . 20050906.  ISSN 1210-132X.
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaII-6460/2005
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  3. NázevPříprava čokolády podle Tima Burtona
    Aut.údajeTim Burton
    Autor Burton Tim (1959-)
    Fyzický popis- 2 barev. il.
    Zdroj.dok.  Premiere, Roč. 6, č. 12 (prosinec 2005), s. 88 . 20051202.  ISSN 1212-8899.
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaII-6919/2005
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  4. NázevTři králové
    Aut.údajeoho [=Ondřej Hokr], [Autor biofilmografií] mim [=Michael Málek]
    Autor Hokr Ondřej (1978-)
    Další autoři Málek Michael (1951-)
    Fyzický popis- Techn. údaje k filmu
    Zdroj.dok.  Filmový přehled, č. 3 (2000), s. 27-28 . Praha: .  ISSN 0015-1645.
    Druh dok.RP - Články
    Signatura6691/2000
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  5. NázevVincent, Jules, Mia, Marcellus, Butch a další-
    Aut.údajePetr Stránský
    Autor Stránský Petr (1962-)
    Fyzický popis- 8 barev. il.
    Zdroj.dok.  Cinema, [Roč. 24], č. 5 = sešit 277 (2014), s. 58-60  ISSN 1210-132X.
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaII-6460/2014
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  6. NázevZačalo natáčení nového českého filmu Revival
    Fyzický popis- 1 barev. il.
    Zdroj.dok.  Cinema, [Roč. 22], č. 10 = sešit 258 (2012), s. 13  ISSN 1210-132X.
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaII-6460/2012
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.