Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1.  

    NázevBiják
    Roč. a číslo, Č. leden (2006), 2006
    Vyd.údaje 20060621
    ISSN1801-4208
    Databázexjcp - PERIODIKA - Přijatá čísla
    Odkazy - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    - PERIODIKA - Svázaný ročník periodika
    (21) - ČLÁNKY
    Obsah Hele, kámo, kdo tu vaří? / text: Dagmar Smolová - Humorem je nám nejbližší Anglie / text: Jindra Jánská - Když na nádraží řádí duch / text: Jindra Jánská - Titanic - Sin City / text: Radim Bartík - Karlík a továrna na čokoládu / text: Radim Bartík - Polární expres / text: Radim Bartík - Hotel Rwanda / text: Radim Bartík - Fantastická čtyřka / text: Radim Bartík - Znovu u Spejbla a Hurvínka 1 a 2 - Kubula a Kuba Kubikula - Raquel Welch : stvořená pro bikiny / text: Dagmar Smolová - Partie krásného dragouna - Kamenolom Boží - Dáma na kolejích - Adina, hvězda od narození / text: Anežka Rožpaková - Panic je nanic, aneb, návod, jak si konečně dosyta užít / text: Milena Hlinková - Jak se krotí krokodýli / text: Radim Bartík - Indiánovi a sestřičce barva pleti nevadí / text: Věnceslava Dezortová - Začátky filmových hvězd / Tomáš Vorel ; [text: Věnceslava Dezortová] - Jako jed / text: Věnceslava Dezortová
    časopis

    časopis

  2. NázevMarketa Lazarová
    Podnázevstudie a dokumenty
    Aut.údajePetr Gajdošík (ed.)
    Další autoři Gajdošík Petr (1968-)
    VydáníVyd. 1.
    Vyd.údaje Praha : Casablanca, 2009
    Fyzický popis- 396 s.: il., faksim.
    EdiceFilmová mozaika sv.. 1
    ISBN978-80-87292-00-6 (brož.)
    Druh dok.ASB - Sborníky
    Databázexxxk - Knihy
    Odkazy (6) - ČLÁNKY
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    396660104538PRIRSKLADpouze prezenčně
    39666-A0104539FONDHRAD
    39666-B0104764FONDHRAD
  3. NázevPenguin Bloom
    Aut.údajePetr Stránský
    Autor Stránský Petr (1962-)
    Fyzický popis- 9 barev. il.
    Zdroj.dok.  Cinema, [Roč. 31], č. 4 = sešit 360 (2021), s. 40-41 . 2021.  ISSN 1210-132X.
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaII-6460/2021
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.