Počet záznamů: 1  

Nové knihy [Synchron 2/2012]

  1. NázevNové knihy [Synchron 2/2012]
    Aut.údajeMiroslav Sígl
    Autor Sígl Miroslav (1926-2012)
    Zdroj.dok.  Synchron, Roč. [11], č. [2 (2012)], s. 26
    Recenz.dok.  Ján Roháč : život, styl a dílo jedinečného režiséra  /   Junek Václav (1950-) . Brno : Computer Press, 2010.  Kinematografie zapomnění : počátky normalizace ve Filmovém studiu Barrandov (1968-1973)  /   Hulík Štěpán (1984-) . Praha : Academia, 2011.  Zaniklý svět stříbrných pláten : po stopách pražských biografů  /   Čvančara Miroslav (1934-);  Čvančara Jaroslav (1948-) . Praha : Academia, 2011.  Dějiny českých médií 20. století  /   Končelík Jakub (1975-);  Večeřa Pavel (1969-);  Orság Petr (1971-) . Praha : Portál, 2010.  Zpravodajství v médiích  /   Osvaldová Barbora (1950-) . Praha : Nakladatelství Karolinum, 2011.  Skladba a řád : český teoretik filmu a televize Jan Kučera  /   Svoboda Jan (1940-2019) . Praha : Národní filmový archiv, 2007.
    PoznámkyRubrika: Servis pro profesionály
    AnotaceKrátké recenze několika filmových i nefilmových publikací. Jsou to tituly: Ján Roháč : život, styl a dílo jedinečného režiséra, Kinematografie zapomnění : počátky normalizace ve Filmovém studiu Barrandov (1968-1973), Zaniklý svět stříbrných pláten : po stopách pražských biografů, Dějiny českých médií 20. století, Zpravodajství v médiích, Skladba a řád : český teoretik filmu a televize Jan Kučera, Mediální právo a práva k nehmotným statkům v České republice, Znáte Nakladatelství knih o filmu a televizi? a Základní pojmy informačních a komunikačních technologií.
    Předmět.hesla filmová literatura
    Form.deskr. recenze
    Systemat.82:791, (0:82-95), (046)
    Jazyk dok.cze - čeština
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Druh dok.RP - Články
    Katal.org.ABC135 - Knihovna Národního filmového archivu
    ID NFA(NFA-K)b-00144583
    SignaturaII-7079/2012
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.