Počet záznamů: 1  

Ekonomika a plánování filmové tvorby

  1. NázevEkonomika a plánování filmové tvorby
    Podnázevpro 4. ročník střední průmyslové školy filmové
    studijní obor 052-06/2, oddělení produkční
    Aut.údajeZdeněk Poštulka
    Autor Poštulka Zdeněk
    VydáníVyd. 1
    Vyd.údaje Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1965
    Fyzický popis- 231 s.
    EdiceUčební texty odborných a středních odborných škol
    Reprodukce díla  Základní fond čs. a sl. hraného fondu 1898-1958
    PoznámkySeznam literatury
    AnotaceUčebnice shrnuje základní informace o struktuře a organizaci filmové tvorby a československého filmového podnikání a ekonomických nákladů s tím spojených (organizace dramaturgické práce, všeobecná ustanovení, základní principy výroby filmu, státní plán, ekonomika práce ve filmové tvorbě, platové úpravy a ohodnocení, vývoj hlavních ekonomických ukazatelů aj.).
    ISBN(Brož.)
    Předmět.hesla výrobní náklady * financování. analýza. Československo * ekonomika a film. Československo * legislativa. Československo * výrobní plány. analýza. Československo * filmový průmysl. analýza. Československo * filmová dramaturgie * filmová tvorba
    Form.deskr. studie, učební texty, učebnice, analýzy
    Systemat.(07), (075), 338.512, 338+791(437), 34:791(437), 336, 338.26(437), 791.61(437), 791.2:792.027, 791.62-026.15, (048.8), (048.83)
    Jazyk dok.cze - čeština
    Země vyd.CS - Československo
    Druh dok.ASK - Skripta
    Katal.org.ABC135 - Knihovna Národního filmového archivu
    ID NFA(NFA-K)b-00097630
    URLDigitální knihovna NFA
    Počet ex.5, z toho volných 0, prezenčně 5
    Databázexxxk - Knihy
    Odkazy (1) - Sbírka mikrodokumentů
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceCSInfo
    II-45830056048FONDHRADpouze prezenčně
    II-4583-A0056049FONDHRADpouze prezenčně
    II-4583-B0056050FONDHRADpouze prezenčně
    II-4583-C0056051FONDHRADpouze prezenčně
    II-4583-D0056052FONDHRADpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.