Search results

Records found: 5  
Your query: = ("Martin" AND "Lang") AND Document Type = "xcla"
  1. TitleValancův steak
    Author infoJean-Claude Biette
    Author Biette Jean-Claude (1942-2003)
    Physical description- 4 il.
    Source document  Film a doba, Roč. 68, č. 3 (2022), s. 64-65 . 2022.  ISSN 0015-1068.
    Doc. KindRP - Articles
    Call number7464/2022
    Databasexcla - ARTICLES
    article

    article

  2. TitleFritz Lang
    Subtitlelegenda
    Author infoMartin Šrajer
    Author Šrajer Martin (1989-)
    Physical description- 13 il.
    Source document  Cinema, [Roč. 25], č. 10 = sešit 294 (2015), s. [80]-83  ISSN 1210-132X.
    Doc. KindRP - Articles
    Call numberII-6460/2015
    Databasexcla - ARTICLES
    article

    article

  3. TitleTouhy třicátníků
    Author infoMartin Gypkens; připravil Čestmír Lang
    Author Gypkens Martin (1969-)
    Další autoři Lang Čestmír (1943-)
    Source document  Film a doba, Roč. 55, č. 2 (2009), s. 73-75  ISSN 0015-1068.
    Doc. KindRP - Articles
    Call number7464/2009
    Databasexcla - ARTICLES
    article

    article

  4. TitleFilmová loučení [2004/12]
    Author infoJR, mim, fik
    Author Rejžek Jan (1954-)
    Další autoři Málek Michael (1951-) Fikejz Miloš (1959-2019)
    Source document  Filmový přehled, [Roč. 55], č. 12 (2004), s. [42]-45 . 20041207.  ISSN 0015-1645.
    Doc. KindRP - Articles
    Call number6691/2004
    Databasexcla - ARTICLES
    article

    article

  5. TitleMartin Krenn a Oliver Ressler
    Subtitlehovoří o státním rasismu v Evropské unii a svém filmu Servis: Převod hranice
    Author infoMartin Krenn, Oliver Ressler; připravil: Čestmír Lang
    Author Krenn Martin
    Další autoři Ressler Oliver Lang Čestmír (1943-)
    Physical description- 2 čb. il.
    Source document  Film a doba, Roč. 48 (jaro), č. 1 (2002), s. 34-35 . Praha: .  ISSN 0015-1068.
    Doc. KindRP - Articles
    Call number7464/2002
    Databasexcla - ARTICLES
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.