Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: = ("Guláš")
  1. NázevElitářský neomarxismus, nebo český guláš? Dusno na FAMU [online]
    Podnázevrozlícený Hřebejk, trefný Bartoška a rozkol mezi filmaři
    Aut.údajeJudita Fischmannová
    Autor Fischmannová Judita
    Fyzický popis- 1 online zdroj: 3 barev. il.
    Zdroj.dok.krajskelisty.cz  20180713
    Druh dok.RP - Články
    URLWebovská stránka
    Databázexcla - ČLÁNKY
    Infoe-dokument je přístupný registrovaným uživatelům
    článek

    článek

  2. NázevGuláš z vepřového, hovězího i buřtů
    Aut.údajeMichal Procházka
    Autor Procházka Michal (1975-)
    Fyzický popis- 1 il.
    Zdroj.dok. Divadelní noviny  Roč. 20, č. 3 (08.02.2011), s. 11
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaIII-417/2011
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  3. NázevMilostný guláš na Manhattanu
    Fyzický popis- 1 barev. il.
    Zdroj.dok. Cinema  Roč. 17, č. 2 = sešit 190 (2007), s. 16
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaII-6460/2007
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  4. NázevUvěřitelné příběhy?, aneb, Žánrové alibi
    Aut.údajeRichard Erml
    Autor Erml Richard (1961-)
    Fyzický popis- 3 čb.il.
    Zdroj.dok.Divadelní noviny  Roč. 11, č. 2 (22.01.2002), s. 11
    Druh dok.RP - Články
    SignaturaIII-417/2002
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  5. Název"Já jsem kližka, ze které Jarchovský vaří guláš"
    Aut.údajePetr Šabach; výpověď Petra Šabacha zaznamenala Sabina Kunešová
    Autor Šabach Petr (1951-2017)
    Fyzický popis- 1 barev. il.
    Zdroj.dok.Exit  Č. 7-8 (28.6.1999), s. 35
    Druh dok.RP - Články
    Signatura37353/1999
    Databázexcla - ČLÁNKY
    článek

    článek

  6. NázevJavorový guláš
    Fyzický popis- 5 l.
    Druh dok.ASF - Separát filmu
    Databázexsep - Sbírka separátů
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    IIf-69410003006FONDCEB3pouze prezenčně
    soubor/sbírka

    soubor/sbírka



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.